Ülkemizin özel sektörde en yaygın olarak bilinen sağlık kuruluşlarından bir tanesi Acıbadem Sağlık Grubudur. Türkiye'nin dört bir yanında sahip olduğu hastaneler ve hizmet noktaları ile vatandaşlara uygun imkanlar sunan Acıbadem yeni yatırımlarını gerçekleştirmekte ve hastane açılışları, bölüm açılışlarına devam etmektedir. 20 binden fazla güler yüzlü çalışanı ile disiplinli çalışmalar yürütmekte olan Acıbadem Sağlık Grubu yeni iş ilanları yayımlamakta ve bu iş ilanları doğrultusunda personel alımları da gerçekleştirmektedir. Peki Acıbadem personel alımları hangi pozisyonlar için yapılacak ve adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Alınacak İş İlanları Nedir?

Acıbadem tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında
Oracle Veritabanı Yönetimi Uzmanı, Hemşire, Hasta Bakıcı, Hasta Hizmetleri Yetkilisi, Satın Alma Uzmanı, Danışma Görevlisi, Eczacı, Eczane Teknikeri, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Hasta Kayıt Personeli, Yabancı Dillerde Çağrı Merkezi Yetkilisi vb. gibi pozisyonlar için Acıbadem Sağlık Grubu personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar müracaat etmek için hangi adımları takip etmesi gerekmektedir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Yukarıda Acıbadem tarafından yayımlanan iş ilanları verilmiş olup adayların müracaatlarını tamamlaması için hemen aşağıdaki link üzerinden devam etmesi, tüm iş ilanlarını görüntülemesi ve müracaatlarını da yine aynı sayfa üzernden uygun olduğu pozisyonlara gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru Linki: https://bit.ly/2XrxAmK

Editör: TE Bilisim