Ülkemizin her şehri ve her ilçesinde mağazası bulunan tek perakende şirketi olarak şirket türünün en lider markalarından bir tanesi olarak bilinen A101 Yeni Mağazacılık bilindiği üzere Türkiye'nin önde gelen mağazalarından bir tanesi olarak bilinmekte olup fabrikadan çıkarttığı ürünleri çok uygun fiyata mağazalarında halka satışını sunarak müşteri memnuniyetini artırmakta, yeni şube açılışları gerçekleştirmekte ve on binlerce kişiye istihdam fırsatı sunmaktadır. A101 yeni iş ilanları yayımlamakta, A101 bünyesinde istihdam etmek isteyen adaylar internet üzerinden başvurularını yapabilmektedir. Peki A101 hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor, adaylar başvurularını A101 için nasıl yapabilir?

Açık İş İlanları Nelerdir?

A101 internet üzerinden personel alımı başvurularını kabul etmekte olup iş ilanlarına bakıldığında Depo bölümü için şoför, araç bakımcı, diğer, Mali İşler bölümü için muhasebe, finans, personel, idari işler için personel alımı yapılmakta olup harici olarak mağaza personeli, satın alma, bilgi işlem ve diğer pozisyonlar için başvurular kabul edilmektedir. Peki A101 bünyesinde istihdam etmek isteyen adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Özellikle pandemi süreci ile birlikte internetten yapılan başvurulara dikkat eden ve buradan yapılan başvurular aracılığı ile adayları işe alan A101 bünyesinde görev yapmak için aşağıda yer alan resmi kariyer sayfasını adayların takip etmesi, karşılarına çıkan formu eksiksiz ve kendi bilgilerine göre doğru bir şekilde doldurması gerekmektedir.

Resmi Başvuru: https://www.a101.com.tr/kariyer

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim