Ülkemizin en önemli holdingleri arasında yer alan ve neredeyse tüm sektörlerde bir firması bulunan Koç Holding şu anda Türkiye başta olmak üzere onlarca farklı ülkede faaliyetlerini sürdürmekte olup toplam 90 binden fazla istihdam ile hizmetlerine aralıksız devam etmektedir. Koçtaş, Aygaz, Otokoç, SeTur, Opet vb. gibi ülkenin en bilinen markalarına sahip olan Koç Holding ihtiyaçlar dahilinde aralıklarla takım arkadaşları alımı gerçekleştirmekte olup sizler için Koç Holding tarafından yayımlanmış olan güncel iş ilanlarını derledik. Peki Koç Holding personel alımı hangi pozisyonlara yapılmaktadır, adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir?

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

Koç Holding personel alımları şu anda servis teknisyeni, elektrik teknisyeni, sistem uzmanı, veri bilimci, hasar danışmanı, yedek parça danışmanı, satış uzmanı, plan yöneticisi, dağıtım personeli, bordro uzmanı, iç denetim uzmanı, tasarım uzmanı, muhasebe uzman yardımcısı, servis danışmanı vb. gibi pozisyonlar başta olmak üzere farklı alanlar için personel laımları gerçekleştirilmekte olup ilgili personeller Koç Holding'in sahibi olduğu firmalarda görevlendirilecektir. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Koç Holding bünyesi ve bünyesindeki şirketlerde istihdam etmek isteyen adayların öncelikle aşağıda yer alan linki takip etmesi gerekmektedir. Ardından adaylar karşılarına çıkan sayfa üzerinden uygun pozisyona giriş yapması ve bu pozisyondaki nitelikleri incelemesi gerekmektedir. Nitelikleri uyum sağlanan ve görev alınmak istenen tüm pozisyonlar için adaylar başvurularını yapabilir.

Resmi Başvuru: https://www.kockariyerim.com/is-ilanlari

Diğer iş ilanları için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı indiriniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan