Ziylan Grup Eleman Alımları

Ziylan Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş. Türkiye’nin en büyük ayakkabı perakendecisi olarak hizmet vermektedir. Yılda 20 milyon çift ayakkabı satışı ile rekor kıran firma her yıl büyümesine hızla devam etmektedir. Gaziantep’te 50 metrekarelik ufak bir atölyede 1960’lı yıllarda faaliyetine başlayan firma gelişimini hızla sürdürerek günümüze kadar gelmiştir. Ziylan Grup Eleman Alımları ile her yıl güçlenerek ve büyüyerek yoluna devam etmektedir. Şu anda bir çok ayakkabı mağaza zincirinde firmanın ayakkabıları satılmakta ve Yurt dışında da satışlar gerçekleştirilmektedir.

Her yıl büyümeyi hedef haline getiren firma 2015 yılında da yeni mağazalarla bu hedefini gerçekleştirmektedir. Firmanın mevcut bulunan ve yeni açılacak mağazalarına yılın belirli dönemlerinde personel alımı yapılacaktır. Alımlar Ziylan Grup Eleman Alımları ilanları ile duyurulmaktadır. Firmanın şu anda da çok sayıda açık iş ilanı bulunmaktadır. Bunlardan bazıları Şu şekildedir;

-Bordro ve Özlük İşleri Uzman Yardımcısı

-SATIŞ DANIŞMANI-BAKIRKÖY

-SATIŞ DANIŞMANI - ÇANAKKALE

-SATIŞ DANIŞMANI - BANDIRMA

-Engelli Personel Özlük İşleri Elemanı

-MANİSA AKHİSAR-KASA SORUMLUSU

-SATIŞ DANIŞMANI - ANKARA İZMİR CADDESİ

-SATIŞ DANIŞMANI-ÜMRANİYE

-KASA SATIŞ SORUMLUSU - BANDIRMA

SATIŞ DANIŞMANI-PENDİK MERKEZ

-SATIŞ DANIŞMANI-BURSA CİUS AVM

-Santral Görevlisi

-İnsan Kaynakları Raporlama Stajyeri

Bu kadar büyük ve köklü bir firmada çalışmayı kim istemez ki? Eğer sizin de büyük kariyer planlarınız varsa Ziylan Grup Eleman Alımları ile bu planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Çünkü firma personeline çok sayıda eğitimler vermekte ve kariyerlerine kaktı sağlamaktadır. Bunun yanı sıra firmanın rekabetçi maaş anlayışı ile maaş konusunda da kesinlikle tatmin olacağınızdan hiç şüpheniz olmasın. Hayatınızı değiştirecek olan iş fırsatları için siz de zaman kaybetmeyin ve Ziylan Grup Eleman Alımları iş başvurunuzu bir an önce gerçekleştirin.

İş Başvurusunda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/ziylan-grup-is-ilanlari-c6024-p30905/

Editör: TE Bilisim