Vestel Personel Eleman Alımları

Vestel artık bir dünya markası. Firmayı tanımayan neredeyse yok. Vestel’in Manisa’da bulunan fabrikasının yanı sıra ülke genelinde yer alan bir çok işletmesinde binlerce personel görev yapıyor. Siz de artık Vestel’in bir çalışanı olabilirsiniz. Çünkü yıl içerisinde firma Vestel Personel Eleman Alımları ilanları ile çok sayıda personel istihdam ediyor. Firma personel alımlarını kendi insan kaynakları politikası doğrultusunda yapıyor. Vestel insan kaynakları politikasını şu şekilde tanımlıyor; müşteri odaklı yaklaşımımız ile doğru kişileri doğru işe yerleştirmek, firmamız içerisinde yüksek potansiyelleri seçmek, Seçilen kişilerin gelişimlerini sağlamak, bu kişilerin performans yönetim sistemi ile performanslarını değerlendirmek, şirket içerisinde terfi ve yatay ilerlemeler ile kariyer planlaması yapmak ve çalışanlar ile uzun vadeli işbirliğini sürdürmek. Eğer kariyer basamaklarını emin adımlarla tırmanmak sizinde hayalleriniz içerisinde yer alıyorsa, şansınızı Vestel Personel Eleman Alımları ilanlarından yana kullanabilirsiniz.

Çünkü firma dünya çapında tanınıyor ve kariyerinize büyük katkı sağlıyor. Firma her yıl ilk aylardan itibaren ilanlarını yayınlamaya başlıyor. Firmanın resmi sitesinde ve kariyer sitelerinde ilanların detaylı bilgileri yer alıyor. Biz de site olarak sizler için firmanın şu anda açık bulunan iş pozisyonlarını araştırdık. Vestel’in açık pozisyonları şu şekilde; -Endüstri Mühendisi -CNC FREZE OPERATÖRÜ -Satış Sorumlusu -Servis Eğitmeni- -Software Engineer -Part-Time Software Engineer -Software Engineer -Mobil Uygulama Geliştirme -LED Aydınlatma Satış Temsilcisi İlanlar sadece bunlarla sınırlı değil. Firma yıl içerisinde genel başvurularla da çok sayıda personel istihdamı yapıyor. Siz de ilanların şartlarını taşıyorsanız, başvuru yapabilir ve Vestel personeli olma şansını yakalayabilirsiniz. Vestel Personel Eleman Alımları ilanları ile yepyeni bir hayata kavuşabilir, daha iyi şartlarda yaşama şansını yakalayabilirsiniz. Siz de sitemizi düzenli olarak takip edin ve ilanlardan anında haberdar olun.

Vestel Personel Eleman Alımı İş İlanına Başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Başvurular Türkiye Genelinde ve En az lise mezunu olmaktadır.

http://www.kariyer.net/vestel-a-s-is-ilanlari-c1115-p1249/

Editör: TE Bilisim