UPS  Personel Eleman Alımları

UPS’nin dünyanın en güvenilir kargo firması olduğunu bilmeyen yok. Türkiye’de de çeşitli bölgelerde şubeleri bulunan firma, yeni personeller alacağını UPS  Personel Eleman Alımları ilanları ile duyurdu. Lojistik firması olarak yeni teknolojinin yaygınlaştırılması ile hızlı çözümler sunan ve Uluslar arası ticaretin artmasına katkı sağlayan UPS, Türkiye’de istihdama da katkı sağlamayı hedefliyor. Türkiye’nin yedi bölgesinde hizmet veren firma tüm dünyaya hızlı ve güvenli kargo taşımacılığı yapmaya devam ediyor. Sürekli servis ağını yaygınlaştıran firma deneyimli personeli ile kaliteli hizmet sunuyor.

Siz de bu köklü ve büyük firmanın bir personeli olmak isterseniz UPS  Personel Eleman Alımları ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Personellerine maddi anlamda da dolgun maaşlar ödeyen firmada hayatınızı daha kolay idare edebilirsiniz. Hem sosyal haklar bakımından hem de maaş bakımından rahat bir çalışma ortamı sunan firmanın imkanlarından yararlanma fırsatı sizleri de bekliyor. bir çok pozisyon için personel alımı yapacak olan firmanın açık pozisyonları şu şekilde;

-Employee Relations Specialist

-UPS Türkiye Müfettiş

-Yurtiçi Römorklu Vasıta Şoförü

-Şehir İçi Kurye Şoför

-Yurtiçi Römorklu Vasıta Şoförü

-Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

-Sales Support Admin

-İnsan Kaynakları Stajyeri

-Satış Stajyeri

-Şoför Kurye

-Otomotiv Stajyeri

-Lojistik Stajyeri

-İnsan Kaynakları Stajyeri

-Endüstri Mühendisliği Stajyeri

-Endüstri Mühendisi Stajyeri

-Reklam ve Halkla İlişkiler Stajyeri

-Muhasebe Stajyeri

Firmanın açık iş ilanları bu şekildedir. Siz de UPS  Personel Eleman Alımları ilanları kapsamında bu pozisyonlara başvuruda bulunabilirsiniz. Sitemizde de dönem dönem açılan iş ilanları yayınlanmaktadır. Sitemizi de düzenli olarak takip ederek, UPS  Personel Eleman Alımları ilanlarından anında haberdar olabilirsiniz. Hayatınızı değiştirecek iş fırsatları için siz de süzenli olarak sitemizi takip edin ve iş ilanlarından haberdar olun.  

İş başvurusunda bulunmak için, alt kısımdaki verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/ups-turkiye-is-ilanlari?firma=135718

Editör: TE Bilisim