Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı İşçi Personel Alımları

Türkiye’nin en büyük şirketlerinden biri olan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı İşçi Alımları ile istihdama da büyük katkı sağlıyor. Firma her yıl yüzlerce kişiyi iş sahibi yapıyor. Biz de sizleri firmanın iş ilanları hakkında bilgi sahibi yapıyoruz ve yeni yılda kariyer yapmanız için sizlere bir fırsat sunuyoruz. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı İşçi Alımlarında firmanın bir takım kuralları bulunuyor. Firma 18 yaşının altında hiç kimseyi işe almıyor. Firmanın ilanlarına başvurabilmek için 18 yaşını mutlaka doldurmuş olmak gerekiyor. Firmanın çalışma saati ise pozisyonlara bağlı olarak değişmektedir. Firmada açık pozisyonlar ise şu şekildedir; -Elektronik Haberleşme (Telekomünikasyon) teknikeri, -Elektrik-Elektronik Mühendisi, -Bilgi İşlem Destek Elemanı, -Kule Operatörü, -Sondaj İşçisi, -Ekip Makinisti-Petrol, -Elektrikçi, -Harita Teknisyeni, -Üretim Operatörü, -Makinist Firma personel alımlarını kendi resmi sitesinden ve İş Kur aracılığı ile gerçekleştirmektedir.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı İşçi Alımlarına başvuru yapan adaylar, KPSS sınavından istenilen puanı almak zorundadır. Eğer yeterli KPSS puanına sahipseniz, firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz. Firma alacağı personelin 3 kadı katar adayı sözlü mülakata çağırmaktadır. Sözlü mülakatta iş alınacak adayın pozisyona göre mesleki ve teknik bilgileri sınanmaktadır. Bu kadar köklü ve büyük bir firmada iş sahibi olmakta büyük bir ayrıcalık haline gelmektedir. Siz de bu ayrıcalıktan faydalanabilirsiniz. Eğer gerekli şartları taşıyorsanız, tek yapmanız gereken Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı İşçi Alımlarına başvuru yapmak. Zaman kaybetmeyin ve bu fırsatı değerlendirin. Firmanın ilanlarını kendi resmi sitesinden ve bizim sitemizden takip edebilirsiniz. Kariyerinize destek olmayı misyon edinen sitemiz sizler için en güncel iş ilanlarını yayınlıyor. Zaman kaybetmeyin ve bu ilanlara bir an önce başvuru yapın. Hayatınızın en iyi iş fırsatı burada sizi bekliyor.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı İşçi Personel Alımı ilanına başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıdan duyuruları incelebilir ve açık pozisyon olan ilanların tarihlerlerini inceleyebilirsiniz.

http://www.tpao.gov.tr/tp5/?tp=duyuru

Editör: TE Bilisim