Türkiye genelinde alım yapan firmalara büro memuru alımları yapılıyor. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak olan personel alım ilanlarında başvuru şartları neler? Bilindiği gibi İŞKUR personel istihdamında önemli yere sahip. Eğitim düzeyinde en az lise mezunu olan adayların başvuru yapabileceği pozisyonlardan bir tanesi olan genel büro memuru alımı 4 Temmuz tarihi itibari ile 1.860 kişi oldu.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Genel büro memuru, noter katibi gibi alanlarda yapılacak başvurular için adayların office programlarına hakim olması istenilmektedir. 18 yaşını tamamlayan, askerlik ile ilişiği bulunmayan adayların Türkiye İş Kurumu Müdürlüğü tarafından yayımlanan 603 açık iş ilanına başvuru yapabilir. Adayların ayrıca başvuru detaylarında yer alan özel şartlarıda taşımaları gerekiyor. İŞKUR büro memuru alımlarına başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular işkur şube müdürlüklerinde iş ve meslek danışmanları aracılığı ile yada işkur e-sube üzerinden özgeçmiş oluşturarak son başvuru tarihinden önce yapılabilecek. Aşağıdaki linki tarayıcıdan açarak ilgili iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Başvuru için: https://goo.gl/zSPVV8

Editör: TE Bilisim