Türk Eğitim Vakfı 1967 yılından beridir eğitim faaliyetlerine katkı sağlayan kuruluş olarak önemli bir yere sahiptir. Personel alımı yapan TEV öğrenim düzeyinde lise mezunu olan deneyimli ve deneyimsiz başvuruları kabul etmekte. İşin olsa ekibi olarak Türk Eğitim Vakfı alımlarına ilişkin detayları ziyaretçilerimize sunuyoruz. TEV kaç personel alımı yapacak? Başvurular ne zaman bitecek? Türk Eğitim Vakfı personel alım başvuruları nereye yapılacak? Başvuru şartları neler? Tüm buların cevaplarını haberimizden bulabilirsiniz.

Bilindiği gibi TEV'in Trabzon, İzmir ve Ankara illerinde öğrenci yurtları bulunuyor. Bir çok öğrencilere burs imkanları sunar, gönüllü olarak eğitim hizmetierinde hizmet sağlıyor. TEV eğitim kuruluşunda çalışmak isteyen bir çok kişi, Türk Eğitim Vakfı personel alım ilanlarını merakla takip ediyor. TEV 9 farklı unvanda personel alacak. Başvurular yayımlandı. Kariyer ilan siteleri üzerinden yayımlanan ilanda Bir çok ilde görev yapmak üzere farklı unvanda alım yapılacağı belirtiliyor. Öğretmen, İnşaat Mühendisi ve/veya Mimar İstanbul(Avr.), Bağış Kabul Sorumlusu İstanbul (Avr.), Eskişehir Şube Müdürü, Yurt Müdür Yardımcısı (Bayan), Eğitim ve Burslar Grup Müdürü İstanbul(Avr.), Yurt Müdürü (Bayan), Bağış Kabul Sorumlusu unvanlarında ki alımlara başvuru yapan adaylar Ankara İzmir, İstanbul, Eskişehir, Trabzon illerinde görev alacaklar.

TEV LİSE MEZUNU PERSONEL ALIMI

En az lise mezunu olan uzun süreli çalışma hedefi bulunan ve daha önce iş tecrübesi bulunmayan personel alımı yapan TEV, Bağış Kabul Sorumlusu aranmaktadır. Başvuru koşullarında en fazla 35 yaş şartı bulunmakta. Diğer pozisyonlarda ise Ankara ve İzmir illerinde çalışmak üzere dört yıllık ilgili fakültelerden mezun olan hemşireler alınacak. Başvurularda özel şartlar unvanlarda farklılık göstermektedir. Son başvuru tarihi için bir tarih belirtilmedi.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Başvurular kariyer ilan siteleri üzerinden alınacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki linki tarayıcınızda açarak başvuru yapabilirsiniz.

Başuru yapmak için : https://goo.gl/jGKVim

Editör: TE Bilisim