Üretimlerinin bir bölümünü Sakarya, Kocaeli veya Düzce bölgesinde kurduğu fabrikalarda yapan Toyota, üretim ve bakım hatlarını güçlendirmek adına eleman alımına gidiyor. Konuyla ilgili  resmi web sitesi üzerinden duyuru yapan Toyota alımlarını kariyer siteleri üzerinden gerçekleştirecek. Başvuru yapacak adaylardan şartlara uygun olanlar arasından seçim yapılacak. Kadro sayıları ile ilgili herhangi bir bilgi ise paylaşılmadı.

Toyota Üretim Ve Bakım Elemanı Alım Şartları

Sakarya, Kocaeli veya Düzce bölgesinde ikamet edebilecek olan kişiler arasından seçim yapacak Toyota, 18-30 yaş aralığında, en az lise mezunu ve vardiyalı çalışmayı kabul edecek kişiler arıyor.

Bakım elemanı pozisyonuna başvuracak adayların ise LC bilgisi, pano ve elektrik işleri projelendirmesi ve uygulamasında deneyimli, otomatik kumanda, hidrolik ve pnömatik uygulamalarında görev almış olmaı gerekiyor.

Üretim elemanı olarak Düzce’de de alım yapacak olan Toyota, bakım elemanı pozisyonunda sadece Sakarya ve Kocaeli bölgelerinde istihdam sağlayacak. Firma tarafından yapılan açıklamalarda konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyenlerin 0264 295 16 90  numaralı telefondan yardım alabileceği ifade edildi.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Toyota eleman alımına başvuru yapmak isteyenler Onliene başvurularını en geç 14 Kasım 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular Kariyer sitesi üzerinden yapılacak olup Toyota tarafından gelen resmi yazıya ulaşmak için https://www.toyotatr.com/?m=p&pid=46 bağlantısını kullanabilirsiniz.