TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası Personel Alımı İş Başvurusu

Otomobil sektörünün öncülerinden olan TOFAŞ, Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında yer alıyor. TOFAŞ’ın merkez ofisi İstanbul’da yer alıyor. Dev firmanın üretim merkezi ise Bursa ilimizde bulunuyor. TOFAŞ A.Ş. 1971 yılında üretime başlamış ve ilk olarak Murat marka otomobili üretmiştir. Türk Otomobil sektörünün bugünlere gelmesindeki ilk adımı atan TOFAŞ her yıl personel alımları ile de Türkiye’de istihdama büyük katkı sağlamaktadır.

TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası Personel Alımı İş Başvurusu yapmak isteyenler için her yıl ilanlar yayınlanmaktadır. Türkiye’nin öncü otomotiv şirketi olmayı vizyon edinen TOFAŞ her yıl yeni projeleri için istihdama ihtiyaç duymaktadır. Personeline iyi bir ücret ödeyen Tofaş firmasında iş sahibi olmak için, firmanın kendi internet sitesinden ve diğer kariyer sitelerinden başvuru yapabilirsiniz. TOFAŞ iş ilanları içerisinde sizin de aradığınız bir pozisyon mutlaka vardır.

TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası Personel Alımı İş Başvurusu yapmak isteyenlerin bazı genel şartları taşıması gerekir. Tofaş firmasının aradığı genel şartlar ise şöyledir; -Değişime hızla uyum sağlama, -İnovatif, -Katılımcı, çok yönlü, global bakış açısı olan, - Kendisini ve çevresini sürekli geliştiren adaylar her zaman bir adım önde oluyor. Tofaş firmasında bir işe sahip olmak bir çok avantajı da beraberinde getiriyor. Günümüz şartlarına göre çok iyi bir maaş, iyi sosyal haklar ve güzel bir kariyer, TOFAŞ personeli olduğunuzda sizleri bekliyor. 2015 yılında yine çok sayıda personel istihdam edecek olan TOFAŞ’ta açık pozisyonlar ise şu şekilde; -İthalat İhracat Muhasebesi Uzmanı -Montaj Ürün Uzmanı -Montaj Ürün Uzmanı (Elektronik Sistemler) -Elektrik-Elektronik Diyagnoz Uzmanı -Kalite-Proses Denetim Uzmanı -Yan Sanayi Kalite Geliştirme Uzmanı -Çevresel Sistemler Uzmanı -Enerji Uzmanı -HVAC Engineer -Test Mühendisi -Araştırmacı (Elektrik-Elektronik Sistemler) Tofaş firmasında iş ilanlarının genel özelliklerinin yanı sıra, o iş için aranan vasıfları da taşımanız gerekiyor. Bundan dolayı ilanları detaylı olarak inceleyerek TOFAŞ İş Başvurusu yapmanızı öneriyoruz.

Firmanın resmi sitesinde yer alan İnsan Kaynakları bölümünden bütün iş ilanlarını inceleyebilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.  

Editör: TE Bilisim