Sanko Personel Alımları

Sanko 1904 yılında küçük bir el tezgahı ile iş sektörüne adım atan ve başarılı yatırımları ile günümüzün köklü firmalarından biri haline gelen bir firmadır. Tekstil sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren firma 1990'lı yılların başından itibaren yeni sektörlerde de faaliyetlerine başlamıştır. Giderek büyüyen ve gelişen firmada Sanko Personel Alımları ile şu anda 14 bin personel istihdam edilmektedir. Sanko şu anda tekstilin yanı sıra inşaat, enerji, ambalaj, finans, AVM, iş makinaları, gıda, bilişim, eğitim ve sağlık sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Dürüstlüğü ilke edinen firma her yıl yeni personel alımları ile gücüne güç katmaktadır.

2015 yılında da personel alımlarına devam eden firmanın insan kaynakları politikası şu şekildedir; gen. Ve dinamik, sınırları zorlayan, kaliteyi bir yaşam biçimi olarak benimsemiş, fark yaratan bir ekip olmak. Gücü ve başarıyı ekip çalışmasında görüyor ve düşüncelerin eyleme dönüşmesi gerektiğine inanıyorsanız Sanko’nun kapıları size de ardına kadar açık. Eğer siz de Sanko Personel Alımları ile iş sahibi olmak istiyorsanız firmanın açık pozisyonları şu şekilde;

-Satış Sorumlusu

-Pazarlama Aktiviteleri Uzmanı

-İnsan Kaynakları Uzmanı

-Üst Düzey Yönetici Asistanı

-Pratisyen Hekim

-Biyoloji Öğretmeni

-Personel Müdürü

-Tekstil Mühendisi

-Kimya Öğretmeni

-Coğrafya Öğretmeni

Sanko’nun bir çok sektörde faaliyet gösterdiğini yazımızın başında da belirtmiştik. Firmaya genel başvuru ile başvuru yapmak da mümkün. Sanko Personel Alımları iş başvurusu yapmak için firmanın resmi internet sitesinden ya da diğer kariyer sitelerinden yararlanabilirsiniz. Eğer açık pozisyonlara başvuru yapmak istiyorsanız, ilanları detaylı olarak incelemenizi öneririz. Zaman kaybetmeyin ve hayatınızı değiştirecek bu fırsattan siz de yararlanın. Bir çok sektörde faaliyetine devam eden bu köklü firmada mutlaka size uygun da bir iş ilanı bulunmaktadır.  

Sanko İş Başvurusunda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/sanko-holding-a-s-is-ilanlari-c30729-p22775/