Pamukkale Turizm firması her sene tespit edilen boş pozisyonlar için personel alımı yapmaktadır. Personel başvurularını diğer firmalar gibi interaktif ilan sitelerini taşımayan firma, insan kaynakları bölümü aracılığı ile müracaatları kabul etmekte ve açık pozisyonlar hakkında sosyal medya hesaplarından bilgi vermektedir. Yeni yapılan duyurular ile Pamukkale Turizm firmasının personel alım ilanlarının devam ettiği görülmektedir. Şirketin otobüs ve sefer sayısı gittikçe arttığı için alınacak olan personel sayısı da o denli artmaya devam etmektedir. Buna göre alınacak olan personelleri yeni açılan seferlerde çalışmakta olup diğer alınacak adaylar ise eski filolarda görev yapmaktadır. Tabi Pamukkale Turizm firmasının şubeleri içinde çok sayıda alım yapılıyor.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Pamukkale Turizm firması kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacak. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda istihdam edecek?

Kaptan
Çağrı merkezi yetkilisi
Kabin görevlisi
Bilet satış
Diğer pozisyonlar

Yukarıda belirtilmiş olan tüm pozisyonlar için Pamukkale Turizm firmasına başvuruda bulunabilirsiniz.

Kimler Başvurabilir

Tecrübeli (Tercihen)
İş yapmaya yatkın
Sağlık sorunu uygun
Fiziki görünümüne önem veren
Müşteri ilişkilerine önem veren

Yukarıda belirtilen nitelikler Pamukkale Turizm firması tarafından aranmaktadır. Bu özelliklere sahip olan adayların tamamı müracaat formu aracılığı ile başvuru yapabilir. Başvuru yapmak isteyenler aşağıda ki mail adresine öz geçmişlerini gönderebilir.

[email protected]

Editör: TE Bilisim