Öztiryakiler Personel Alımı İş ilanları

Türkiye’nin ilk imalatçı firmalarından biri olarak 1958 yılında kurulan ve mutfak ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren Öztiryakiler, ilk olarak küçük bir atölyede imalatına başlamış, daha sonra büyüyerek, 1200 çalışanı ile hizmet veren bir şirket haline gelmiştir. Türkiye’nin 500 sanayi kuruluşu arasında bulunan firma, Öztiryakiler Personel Alımı İş ilanları ile istihdama da büyük katkı sağlamaktadır. Yurt içi ve Yurt dışı Pazar ihtiyacını karşılayan firmanın 4 bölge müdürlüğü, 65 yetkili servisi ve 50 bayii bulunmaktadır. Yurt dışında 5 kıta da faaliyet gösteren firma 105 ülkede dağıtım kanalları ve yetkili servisleri ile hizmet vermekte olup sektöründe dünyada ilk 15 firma arasına girmeyi başarmıştır.

Giderek büyüyen ve gelişen firmanın Rusya’da da üretim tesisi bulunmaktadır. Büyümesine devam etmek amacı ile personel alımı yapan firmanın, mevcut bulunan ve yeni açılacak olan şubelerinde görevlendirilmek üzere 2015 yılında da Öztiryakiler Personel Alımı İş ilanları ile personel alımı yapılacaktır. Firmanın şu anda çok sayıda açık pozisyonu bulunmaktadır. Bunlardan bazıları şu şekildedir;

-AR-GE Ürün Geliştirme Uzmanı

-MİMAR PROJE SORUMLUSU

-Muhasebe Görevlisi

-Satış Pazarlama Uzmanı

-Proje Taahhüt Sorumlusu

-İhracat Satış Temsilcisi

-Proje Satış Sorumlusu

-Teknik Servis Mühendisi

-Üretim Planlama Mühendisi

-MOBİLYA ÜRETİM ELEMANI

-MONTAJ ELAMANI

-İhracat Satış Temsilcisi

-Dokümantasyon Sorumlusu

-Pazarlama Satış Sorumlusu

Firmanın bütün ilanlarına kendi resmi internet sitesinden ve diğer kariyer sitelerinden ulaşarak siz de Öztiryakiler Personel Alımı İş ilanları başvurusu yapabilirsiniz. Köklü bir firmada çalışmak sizin kariyerinize de büyük katkı sağlayacak ve sizi bir adım ileriye taşıyacaktır. Siz de kendi geleceğinizi ve ailenizin geleceğini garanti altına almak için bu ilanları kaçırmayın. Öztiryakiler Personel Alımı İş ilanları başvurusu yaparak hayatınızı garantileyin.  

İş Başvurusunda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/oztiryakiler-is-ilanlari-c4382-p29265/