Fethullahçı Terör Örgütüne yakınlığı olarak bilinen ve örgüte finans olarak destek sağladığı öğrenilen NT Kitap Kırtasiye Anonim Şirketine bir süre önce kayyum ataması yapılmıştı. Şu anda şirketin idaresi devlet tarafından yapılmakta olup Türkiye'nin dört bir yanında NT Mağazaları satışlarına devam etmektedir. Okul sezonunun başlamasına bir ay gibi kısa bir süre kaldı. Veliler ve öğrenciler şimdiden alışverişler yapmaya başladı. Müşteri memnuniyetini artırmak ve satışların daha hızlı olmasını sağlayabilmek için yeni personel alım ilanları yayınlayan NT çok sayıda personel alımı yapacak.

Hangi Pozisyonlara Alım Yapılacak

NT Kitap Kırtasiye Anonim Şirketi bünyesine alım yapacağı pozisyonları resmi internet sitesinde bulunan insan kaynakları bölümü aracılığı ile kamuoyuna duyurduğu gibi açık pozisyonların kısa sürede dolması için interaktif iş ilanları sitesine de pozisyonları eklemektedir. Buradan binlerce başvuru alan NT Mağazaları yeterli başvuruya ulaştığında ilanları yayınlan kaldırmaktadır.

Yeni yayınlanan ilanlarda firmanın Destek Elemanı pozisyonunda çalışmak üzere personel alımı yapacağı öğrenildi. Eğer sizlerde bu ilana başvurmak istiyorsanız aşağıda ki linki takip edebilirsiniz. Destek Elemanı olarak çalışacak olan adayların bazı niteliklere sahip olması gerekmekte olup bu niteliklerin tamamı ilan linkinde detaylı olarak verilmiştir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/n-t-kitap-kirtasiye-buro-malzemeleri-pazarlama-ve-destek-elemani-1580330