Muratlı Karton İşçi personel Alımı iş Başvurusu

Muratlı Karton faaliyetlerine Tekirdağ ilimizde devam etmektedir. Her yıl onlarca işçi alımı ile gündeme gelen büyük firma 2015 yılında da yine personel alımı haberleri ile gündeme gelmiştir. Muratlı Karton İşçi personel Alımı iş Başvurusu yaparak siz de bu büyük firmada çalışma şansını yakalayabilirsiniz. Kuruluşundan bu yana sürekli büyümesine devam eden firma, şu anda 2000 çalışanı ile günlük tüketimimizde kullandığımız bir çok karton kutunun geri dönüşümünü sağlamakta ve hem ekonomiye hem de çevreye katkıda bulunmaktadır. Muratlı Karton Türkiye’nin ikinci 500 şirketi arasına girmeyi de başarmıştır.

Muratlı Karton İşçi personel Alımı iş Başvurusu yapmak için firmanın kendi resmi internet sitesinden ya da kariyer sitelerinden faydalanabilirsiniz. İşe alım sürecinde ilk olarak ilanlarda aranan şartları taşımanız gerekmektedir. Daha sonra da firma yetkililerince yapılacak mülakatlarda başarılı olmanız gerekir. Firma çalışanlarına dolgun ücret ödemekte ve sosyal haklarını da tam olarak yerine getirmektedir. Muratlı karton’da şu anda açık iş pozisyonları şu şekildedir;

-Çevre Görevlisi

-Teknik öğretmen

-Üretim mühendisi

-İdari işler Yöneticisi

-kalite Yöneticisi

-mekanik bakım yöneticisi

-Elektrik Elektronik otomasyon yöneticisi7

Siz de bu ilanları inceleyebilir ve ilan şartlarını taşıyorsanız, Muratlı Karton İşçi personel Alımı iş Başvurusu yapabilirsiniz. Kariyeriniz için iyi bir basamak olacak olan firmada aradığınız bütün ayrıcalıkları bulabilirsiniz.

İşsizliğin ve geçim sıkıntısının giderek arttığı günümüzde Muratlı Karton İşçi personel Alımı iş Başvurusu kaçırılmayacak bir fırsat olacaktır. İsterseniz firmaya genel başvuru da yapa bilirsiniz. Firmaya genel başvuru aracılığı ile CV göndermeniz durumunda size uygun bir pozisyon açıldığında, firmanın insan kaynakları birimi sizi değerlendirecek ve mülakatta başarılı olursanız işe alımınız mutlaka gerçekleşecektir.  

İş Başvurusunda Bulunmak İçin Alt Kısımda Verilen Bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/muratli-karton-kagit-san-ve-tic-a-s-is-ilanlari-c38677-p38600/

Editör: TE Bilisim