MNG Kargo Personel Eleman Alımı

2015 yılı kurumsal iş ilanları yavaş yavaş yayınlanmaya başlandı. Her firma bir bir ilanlarını yayınlıyor ve alacakları personel sayısını açıklıyor. MNG kargo’da büyük bir taşıma şirketi ve yeni yılda alacağı kadroları açıkladı. 2015 yılında MNG Kargo bünyesine çok sayıda personel alınacak. İl İl ilanlarını yayınlayan

MNG Kargo kendi bünyesinde çalıştırmak üzere çok sayıda personel alımı yapacak. Hem idari kadroya hem de saha için personel alacak olan firma ekibini daha da genişleterek daha büyük işlere imza atmayı planlıyor. Biz de site olarak sizlere yardımcı olmak adına MNG Kargo Personel Alımlarına sayfamızda yer veriyoruz.

İlanlarımızla sizlere yardımcı olmayı amaçlıyoruz. 2015 yılı MNG Kargo iş ilanlarından öne çıkanlar ise şu şekilde; orta düzey yönetici, mobil uygulama geliştirme uzmanı, saha operasyon elemanı, motorlu operasyon elemanı, kargo takip sorumlusu, müşteri hizmetleri sorumlusu, sürücü, güvenlik görevlisi, mobil yazılım geliştirme uzmanı, tahsilat takip elemanı, çağrı merkezi yöneticisi, yönetici sekreteri, mağaza yöneticisi, muhasebe elemanı, idari işler elemanı, alacak takip yetkilisi, acente yöneticisi, bölge saha satış ve pazarlama yöneticisi, bilgi işlem sorumlusu vb.

MNG Kargo iş ilanları arasında daha bir çok departmanda ilan bulmak mümkün. Saydığımız bu ilanlar MNG Kargo’nun hem yurt içi hem de yurt dışı ilanları arasında bulunuyor. Siz de MNG kargo personeli olmak istiyorsanız sayfamızdan MNG Kargonun ilanlarını takip edebilirsiniz.

Bildiğiniz üzere MNG Kargo Türkiye’nin en büyük taşıma şirketlerinden biri ve geniş bir dağıtım ağına sahip kurumsal bir firma. 2003 yılında MNG Holding iştiraki olarak kurulan MNG Kargo’nun günümüzde 800'den fazla şubesi ve 7 tanesi Teknolojik Aktarma Merkezi olmak üzere toplam 26 aktarma merkezi bulunuyor. Firma bünyesinde 8000’den fazla çalışan ve 2200’den fazla da taşıma aracı yer alıyor. Hızlı taşımacılığı ilke edinen MNG Kargo bünyesinde 6 kargo uçağı yer alıyor.

Firma hem yurt içinde hem de yurt dışında güvenli ve hızlı taşımacılık hizmeti ile müşteri memnuniyetinden ödün vermiyor. Sizde bu büyük taşıma şirketinin çalışanı olmak istiyorsanız, ilanlarını sitemizden takip edebilirsiniz. 

Editör: TE Bilisim