Konya Şeker İşçi Alımları

Konya Şeker 1953 yılından bu yana faaliyet gösteren ve Türkiye’nin şekerini üreten firmalardan bir tanesidir. Türkiye’nin ilk 500 şirketinin içerisinde 49. Sırada yer almaktadır. Türk tarım sektörüne yön veren dev bir sanayi kuruluşu olan firma Konya Şeker İşçi Alımları ile istihdama da büyük katkılar sağlamaktadır. Her yıl yüzlerce kişi firmanın iş ilanları ile iş sahibi olmakta ve bu kadar büyük bir firmada çalışmanın ayrıcalıklarından faydalanmaktadır.

Firmanın insan kaynakları politikası Şu şekildedir;

- Konya Şeker ailesi yetkinlikleri ve pozisyonun gerektirdiği niteliklere sahip insan gücünü bünyemize kazandırmak,

- İnsan kaynakları sistem ve uygulamalarıyla çalışanlarımıza destek olmak,

- Güçlü iletişim ve motivasyon ortamı sağlamak,

- Başarıyı ödüllendirmek,

- Kurumsal olanaklar ve faydalarla çalışanlarımızı geliştirerek sürekli başarıya doğru yönlendirmek,

- Çalışanlarımızın gelişimini ve devamlılığını sağlamak üzerine kuruludur.

Belirledikleri insan kaynakları politikası doğrultusunda Konya Şeker İşçi Alımları gerçekleştiren firma, çalışanlarına rekabetçi bir maaş ödemektedir. Firmaya iş başvurularınızı kendi resmi sitesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal haklarınızdan tam olarak yararlanabileceğiniz, maaşınızı düzenli ve dolgun olarak alabileceğiniz bir iş fırsatı arıyorsanız, mutlaka Konya Şeker’in kapısını çalın. Hayallerinizdeki iş fırsatı bu ilanlarda sizi bekliyor.

Artık işsizlik kabusunuz olmasın. Fırsatları değerlendirin ve geçim sıkıntısının ne olduğunu unutun. Sitemizde sizin kariyerinize destek olmaya devam ediyor. Sizler için en kaliteli iş fırsatlarının yayınlandığı sitemizde siz de fırsatı değerlendirebilirsiniz. Zaman kaybetmeyin ve sitemizin sayfalarında size uygun iş ilanlarını aramaya başlayın. Konya Şeker İşçi Alımları ilanlarının yanı sıra diğer büyük firmaların iş ilanları da burada sizleri bekliyor. Kaliteli bir cv hazırlayın ve ilanlara hemen başvurunuzu gerçekleştirin. Artık işsizlik bir sorun değil.  

Konya Şeker İş başvurusunda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.konyaseker.com.tr/is_basvurulari