KARDEMİR Personel Alımları

Türkiye’nin köklü kuruluşlarından Kardemir, kendisine bağlı kuruluşlarla birlikte yaklaşık 4 bin kişi istihdam etmektedir. Sektörün lideri konumundaki firma yetkin insan kaynağı ve kurumsal yönetim tecrübesi ile KARDEMİR Personel Alımlarını gerçekleştirmektedir. Biz de site olarak firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için genel bilgileri bir araya getirdik. Firmanın insan kaynakları politikası ne? Personel alımı için nasıl bir yol izleniyor? Hepsi yazımızda….

KARDEMİR İnsan Kaynakları Politikası’nın amacı Şirketin her seviyesindeki kadrolarına mümkün olan en iyi yetişmiş ve yetenekli personel alımı ve istihdam etmektir. KARDEMİR Personel Alımlarını da bu politika çerçevesinde gerçekleştirmektedir.

-Öğrenmeye açık,

-Yöneticileri ile uyumlu çalışan,

-yenilikçi,

-Vizyon sahibi adaylar firma bünyesinde istihdam edilmektedir. Şirkete iş başvurusu kendi resmi sitesi üzerinden ya da fax yolu ile yapılmaktadır. Genel başvuru linki ile firmaya iş başvurusu yapmak mümkündür. Bu şekilde başvuru yapan adaylar uygun pozisyonlarda değerlendirilmek üzere aday havuzuna kaydedilmektedir.

KARDEMİR Personel Alımları kapsamında iş sahibi olan adaylar, bir çok ayrıcalıktan da faydalanabilmektedir. Firma il dışından başvuru yapan adaylar için lojman imkanı sağlamakta ve gelen çalışanlar bu lojmanlarda diğer işçilerle birlikte konaklamaktadır. Aynı zamanda şirket, bütün çalışanlarına yemek vermektedir. Şirketin servis imkanı da çalışan bütün adayların hizmetindedir. Firma çalışanları bütün sosyal haklarından da tam olarak yararlanabilmekte ve sağlık güvenceleri tam anlamı ile yapılmaktadır.

Siz de KARDEMİR Personel Alımları kapsamında iş sahibi olmak için hemen başvuru yapın. Firmanın size sağladığı ayrıcalıklardan yararlanın. Kardemir iş ilanlarını düzenli olarak takip etmek için, sitemizden de yardım alabilirsiniz. Sitemiz firmanın ilanlarını detaylı olarak araştırmakta ve sizlerin bilgisine sunmaktadır. KARDEMİR Personel Alımları güncel ilanları için bizden ayrılmayın.  

İş başvurusunda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/kardemir-karabuk-demir-celik-is-ilanlari-c34950-p27419/

Editör: TE Bilisim