Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanmış olan ilana göre Bilet Satış Elemanı pozisyonu için personel alımı yapılacağı açıklandı. Yayımlanan ilana göre genel başvuru şartlarını sizler için derleyerek, sizlere aktaracağız. ŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına göre İŞKUR vasıtasıyla bilet satış elemanı alınacaktır.

BİLET SATIŞ ELEMANI İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilan ile birlikte bilet satış elemanı yapılacağı açıklandı. Bu pozisyona yapılacak alımlar için istenilen başvur şartları şu şekilde olacağı açıklandı. Buna göre, T.C. vatandaşı olmak, Çalışmasına engel olabilecek bir sorunu olmamak, İlkokul, lise, lisans gibi programlardan mezun olmak, Bilgisayar ortamına hakim ve Office programlarına yatkın olması, Herhangi bir şekilde sağlık sorununun bulunmaması, İş başvurusu yapacağı yere ait ikamet, sertifika ve deneyim gibi bir çok şartlı barındırması şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleştirebilirler. Bunun için İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden aık pozisyonlar sekmesine tıklayarak ve üyeliğinizi girerek başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim