İpragaz Personel Alımı İş Başvurusu

1961 yılında kurulan İpragaz firması sektördeki ilk tüp dolumunu gerçekleştiren firmadır. İpragaz aynı zamanda Türkiye'nin ilk Resmi Sıvılaştırılmış Petrol Gazı (LPG) dolum tesisini ve dolum istasyonlarını faaliyete geçirmiştir. 1966 yılında şirket, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ile birleşmiştir. İpragaz 1992 yılında özelleşmiş ve Primagaz bünyesine katılmıştır. 50 yılı aşkın tecrübesi ile hizmet veren İpragaz, ülke istihdamına da büyük katkı sağlamaktadır. İpragaz Personel Alımı İş Başvurusu yaparak, siz de bu dev firmanın bir personeli olma şansını yakalayabilirsiniz. Firma yeni yılda çok sayıda yeni ilanla personel alımına başlamıştır. Genel başvuruların yanı sıra özel nitelikli personeller de almaktadır. İpragaz Personel Alımı İş Başvurusu yapmak isteyenler için açık pozisyonlar şu şekildedir; -operasyon ve Bilgi güvenliği elemanı -Laboratuar sorumlusu -Üretim teknikeri -Genel Başvuru -Muhasebe elemanı -Satış Geliştirme uzmanı -Teknik Emniyet ve Güvenlik Sorumlusu -Kredi Risk Elemanı -Satış Sorumlusu İpragaz’ın açık pozisyonları yukarıdaki gibidir. Siz de iş başvurusu yapmak için ilanları kariyer sitelerinden detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Firmanın kendi resmi sitesinde de ilanları inceleyebilirsiniz.

İpragaz Personel Alımı İş Başvurusu yapmak sizin kariyeriniz için de büyük fayda sağlayacaktır. Türkiye’nin en büyük firmalarından birinde çalışmanın avantajlarını da hayatınızın her alanında hissedeceksiniz. Firmanın maaşları ve çalışma şartları da piyasanın çok üstündedir. Özellikle işsizliğin çok yüksek olduğu günümüzde İpragaz Personel Alımı ilanları sizin için büyük bir fırsat olacaktır. Sitemiz de sizler için iş ilanlarını yayınlamaktadır.

İpragaz Personel Alımı İş Başvurusu yapacağınız zaman sitemizden ilanlarla ilgili bilgileri alabilir ve başvuruları yapmak için özgeçmiş hazırlayabilirsiniz. Hayatınızın en önemli iş fırsatları sitemizde sizlerle buluşuyor. Siz de kendinize yeni bir sayfa açın ve kariyer basamaklarını hızlıca tırmanın. İpragaz Personel Alımı ilanına başvuruda bulunmak için ve açık pozisyonlara bakmak için alt kısımda bulunan bağlantıya tıklayabilirsiniz. Ayrıca başvurular Türkiye genelinde ve en az lise mezunu olmaktadır. Bir çok ilde açık pozisyon bulunmaktadır. http://www.kariyer.net/ipragaz-a-s-is-ilanlari-c2106-p12144/