Zonguldak İl Özel İdaresi Personel Anonim Şirketi tarafından yapılan ilana göre İl Özel İdaresinde görev almak üzere çok sayıda personeller alınacak. Buna göre Zonguldak ilçelerine yapılacak alımlara başvurular için en az 1 yıl ikamet şartı aranacak. Diğer başvuru şartları, başvuru yapılan pozisyonlar ve başvuru tarihleri neler?

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI;

İşçi, şoför, operatör, yağcı, usta pozsiyonlardaki başvurular için istenilen genel şartlara göre; T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, affa uğramış olsa bile devlet güvenliğine karşı suçlardan anayasal düzene ve düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmamak, askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olmak, görevini yapmaya engel herhangi bir hastalığı bulunmamak, askerliği yapmış tecilli yada muaf olmak, en az 1 yıldır Zonguldak ilinde ikamet ediyor olmak, ilgili kurumda bireysel iş sözleşmesi ile çalışmış olmak, ayrıca başvuru özel şartlarını taşıyor olmak gerekiyor.

187 PERSONEL ALIMI;

Alaplı ilçesinde 16 kişi, Çaycuma ilçesinde 30 kişi, Devrek ilçesinde 25 kişi, Gökçebey ilçsinde 8 kişi, Ereğli ilçesinde 25 kişi, merkez, Kilimli, Kozlu ilçelerinde ise 83 kişi  olmak üzere 187 kişi istihdam edilecek. Kurum dışı daimi işçi alımında başvurular 9 Temmuz tarihinde başlayacak. Son başvuru tarihi ise 11 Temmuza kadar devam edecek. 

Başvuru detayları

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim