Eti 1961 yılında kurulan ve yıllardır faaliyet gösteren köklü bir firmadır. Sektörde her zaman öncü bir firma olan ETİ Türkiye istihdamına da katkı sağlamaya devam etmektedir. Her yıl binlerce personeli bünyesinde istihdam eden firma bu yıl da Eti İş başvurusu kabul edilmektedir. Firmanın insan kaynakları politikası şu şekildedir; -ETİ’li olmaktan gurur duyan, -Yeniliklere ve değişimlere açık, - Tutkulu, -Enerjik, -Motivasyonu yüksek, -Kendini ve işini geliştirmeyi hedefleyen, -Rekabetçi çalışma şartları ve gelişim fırsatı elde edebilen personeller istihdam edilmektedir. Siz de insan kaynakları politikası doğrultusunda firmaya başvuru yapabilirsiniz.
Eti İş başvurusu yapmak için firmanın resmi sitesindeki formları doldurabilirsiniz. Yada büyük kariyer sitelerinde yer alan ilanlara direkt olarak başvuru yapabilirsiniz. Firmanın şu anda açık olan iş ilanları şu şekildedir; -Montaj Mühendisi -Ürün Geliştirme Mühendisi -Sistem Mühendisi -Pazarlama MT -Yaz Dönemi Stajyeri -Sistem Geliştirme Mühendisi -Güvenlik Görevlisi -Mekanik Tesisat Teknisyeni -Kestirimci Bakım Teknisyeni -Elektrik Elektronik Montaj Mühendisi -Satış Lojistik Operasyonlar Yöneticisi İsterseniz bu ilanları detaylı olarak inceleyebilir ve hemen başvuruda bulunabilirsiniz. Firmanın genel şartları dışında her ilanın kendi için de özel şartları bulunmaktadır. Eğer eğitim durumunuz ve diğer özel şartları taşıyorsanız, firmanın ilanlarına başvuruda bulunabilirsiniz. Sizlere her zaman kariyer basamaklarında destek olan sitemiz de Eti İş başvurusu yapabilmeniz için firmanın ilanlarını sizler için yayınlamaktadır. İsterseniz ilanları sitemiz üzerinden de inceleyebilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Artık daha iyi bir hayat yaşamak sizin de hakkınız.
Zaman kaybetmeyin ve bu ilanlara başvuru şansını kaçırmayın. En güncel iş ilanları burada sizleri bekliyor. Kaliteli iş çözümleri için, siz de sitemize gelin hayatınızın iş fırsatını burada yakalayın. Eti Personel Eleman Alımı İlanına başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. http://www.kariyer.net/eti-sirketler-grubu-is-ilanlari-c2539-p16905/

Editör: TE Bilisim