Erse Kablo İşçi Eleman Alımları

Türkiye’n in ilk 500 şirketi içerisinde bulunan Erse Kablo, bugün ve gelecek için sürdürülebilir başarının çalışanlarının profesyonel ve kişisel gelişimlerine bağlı olduğu ilkesini kabul ederek büyümesine hızla devam etmektedir. Erse Kablo İşçi Alımları firmanın, sürekli eğitim ve en iyi uygulamaların yaygınlaştırılması, esneklik gibi insan kaynakları politikası doğrultusunda gerçekleştirilmektedir.

Erse Kablo İşçi Alımları firmanın yetkilileri tarafından belli bir değerlendirme sonucunda yapılmaktadır. İşe alım sürecinde başvuran adaylar, çalışanın birden fazla kriter ile değerlendirilmesi, profesyonel becerilerin belirlenmesi, çalışana geri bildirim yapılması ve çalışanı sürekli destekleme/takip etme ve gelişim ve kariyer planlarının hazırlanması, süreçlerinin ardından işe alınmaktadır. İşe alınan personele bir takım eğitimler verilerek projelerde yer almaları desteklenmekte ve gelişimlerine katkı sağlanmaktadır.

Erse Kablo İşçi Alımları başvuruları firmanın kendi internet sitesinden ya da diğer kariyer sitelerinden yapılabilmektedir. Firmada genel başvuru yolu ile ya da açık pozisyonlara başvuru yaparak siz de iş sahibi olabilirsiniz. Erse Kablo İşçi Alımları kapsamında şu anda açık olan pozisyonlar şu şekildedir;

-Ar-Ge Müdürü

-Vardiya Mühendisi

Bu ilanlarda bulunan şartları taşıyorsanız, ilanlara başvuru yapabilirsiniz. Dilerseniz firmanın kendi internet sayfası üzerinden genel başvuru yaparak açılacak pozisyonları bekleyebilir ve bir iş sahibi olabilirsiniz.

Firma Erse Kablo İşçi Alımları kapsamında işe aldığı çalışanlarının memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Firmada her yıl 1 defa çalışanların memnuniyetini ölçmek ve önerilerini almak için Çalışan memnuniyeti anketi yapılmaktadır. Aynı zamanda bütün çalışanların gelişime ve iyileşmeye yönelik fikirlerini sunmasını, uygun önerilerinin hayata geçmesini, organizasyonu sahiplenmesini ve kendilerini Erse ailesi bünyesinde hissetmelerini sağlamak amacıyla kurulmuş olan Öneri Sistemi’ne tüm çalışanların görüş ve önerilerine açık olarak hizmet vermektedir.

Erse Kablo İş İlanlarına Başvuruda bulunmak için Alt Kısımdaki Bağlantıyı Kullanabişlrsiniz.

http://www.kariyer.net/erse-kablo-imalat-san-tic-ltd-sti-is-ilanlari-c22516-p13746/

Editör: TE Bilisim