Eren  Holding Personel Eleman Alımları

Türkiye’nin en köklü firmalarından Eren Holding, her yıl personel alımları ile istihdama destek sağlıyor. Eren  Holding Personel Eleman Alımları firmanın insan kaynakları politikası doğrultusunda yılın belirli dönemlerinde yapılıyor. Eren Holding insan kaynakları politikasında; globalleşen dünyada rekabette fark yaratabilmek için en önemli sermayesinin insan kaynakları olduğunun bilinciyle hareket etmek, çalışanların motivasyon ve memnuniyetine büyük önem vermek, kendi gelişim ve büyümesini gerçekleştirirken topluma da fayda sağlamak, çalıştığı kurumun geleceğiyle kendi yaşamını bütünleştiren ve yaptığı çalışmalarla değer yaratan insanların oluşturduğu bir yapı oluşturmak.

Firmanın şu anda istihdam ettiği personel sayısı 8 bindir. Her yıl yeni alımlarla bu sayı giderek artmaktadır. Siz de Eren  Holding Personel Eleman Alımları başvurusunda bulunarak bu köklü firmanın bir çalışanı olabilirsiniz. Şu anda açık olan pozisyonlar şu şekildedir;

-Bütçe ve Raporlama Analisti

-Yatırım Mühendisi

-Muhasebe Elemanı

-Makine Mühendisi

-Burberry Satış Danışmanı

-Muhasebe Uzmanı

-Üretim Mühendisi

-Mekanik Bakım Şefi

-Mekanik Bakım Mühendisi

-Vardiya Mühendisi

-İdari İşler Amiri

-Mekanik Bakım Şefi

-Grafik Tasarım Uzmanı

-Satış Temsilcisi

-İşletme Mühendisi

-Kalite Mühendisi

-Çağrı Merkezi Elemanı

-Satış Destek Elemanı

-Görsel Düzenleme Şefi

Firmanın şu anda açık ilanları bu şekildedir. Sizleri bilgilendirmek amacı ile firmanın ilanlarının tamamını sizlerle paylaştık. Siz de hayatınızı değiştirmek için mutlaka bu ilanlara başvuru yapın. Eren  Holding Personel Eleman Alımları başvurusunda bulunmak için firmanın resmi sitesinden ya da diğer kariyer kariyer sitelerinden yardım alabilirsiniz. Bu başvuru size bir çok avantajı da beraberinde getirecek. Hayatınızın iyi yönde ilerlemesini istiyorsanız, mutlaka Eren Holding iş başvurusunda bulunun. Daha önce hayal bile edemeyeceğiniz bir maaş ile işe başlayacağınızdan emin olabilirsiniz. Firmanın iş ilanlarını sitemizden de takip edebilir ve anında başvuru şansını yakalayabilirsiniz.  

Eren Holdig İş Başvurusunda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/eren-holding-is-ilanlari-c1634-p6955/

Editör: TE Bilisim