Ülkemizin önemli perakende satış mağaza zincirlerinden bir tanesi olarak bilinmekte olan Altunbilekler kurulduğu 1984 yılından beri büyüme oranını geliştirmeyi hedeflemekte ve personel kadrosunu geliştirmeyi sürdürmektedir. Bünyelerinde personellere maaş verdiği gibi aylık prim usulü üzerinden de kazanç vermekte olan Altunbilekler farklı pozisyonlar için öz geçmiş toplamakta ve bu özgeçmişler aracılığı ile açık bulunan pozisyonlara personel alımları yapılmaktadır. Peki Altunbilekler hangi pozisyonlar için CV kabul ediyor?

Hangi Pozisyonlara Başvurulabilir?

Altunbileklerin resmi kariyer sayfasına bakıldığında kasap, şarküteri, manav, reyon görevlisi, kasiyer, züccaciye, muhasebe, depo görevlisi, insan kaynakları, şoför, asistan, bilgi işlem pozisyonları için internet üzerinden CV aracılığı ile vatandaşlar müracaat edebilmektedir. Altunbilekler kendisine gelen CV'leri incelemekte ve şubelerinde bulunan açık pozisyonlara göre müracaat edenler arasından iş başı yaptırmaktadır.

Aranan Şartlar Nelerdir?

Altunbilekler pozisyonlara göre aranan özel nitelikler hariç olmak üzere genel olarak sorumluluk sahibi olmak, insan ilişkilerinde başarılı olmak, tercihen deneyimli olmak, kılık kıyafetine özen gösterir olmak, esnek çalışma saatlerine uygun olmak şartları aramakta olup bu şartlara uyum sağlayan adayların özel şartlara da uyum sağlaması durumunda müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir. Başvurular hemen aşağıda yer almakta olan resmi başvuru linki üzerinden yapılması gerekmektedir. Adaylar karşılarına çıkan form üzerinde sorulan tüm soruların yanıtlarını gerçek bir şekilde vermesi gerekmektedir.

Resmi Başvuru Linki: https://bit.ly/2T9o59s

Tüm iş İlanları Burada