Ağrı Belediyesinde görev almak üzere 324 personel alımı yapılacak. Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan ilanda Ağrı Belediyesinde çalışmak üzere Öz Ağrı Firması personel alımı yapılacağı belirtildi. İŞKUR işçi talep formu üzerinden yapılan ilanın detayları da belli oldu. İşte detaylar.

BAŞVURU ŞARTLARI

Ağrı Belediyesi daimi işçi alımında başvuru yapacak olan adayların okur-yazar olmaları yeterli olacak. Diğer yandan ilk okul, lise ve lisans mezuniyeti olan adayların bu ilana başvuru yapabileceği müracaat koşullarında açıklandı. 

HANGİ UNVANLARDA ALIM YAPILACAK?

Ağrı Belediyesinde görev almak üzere çok sayıda personel istihdamında mesleki özellikler bölümünde işçi, temizlikçi şoför, teknisyen, usta, vasıflı İşçi,  kasap, kontrolör, mühendis, operatör  unvanları için alım yapılacak. Her unvanda ne kadar personel alımı yapılacağı konusunda ise bir açıklama bulunmuyor. 

BAŞVURU TARİHLERİ

İŞKUR kurum dışı kamu işçisi alımında başvuruların 2 Nisan tarihi itibari ile alınmaya başlanacağı belirtildi. Son başvuru tarihi ise 30 Mayıs 2018 tarihinde son bulacak. 

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER?

Adayların kamu işçisi alımında başvuru yapabilmeleri için badece Kimlik belgesi ile sabıka kaydının olması yeterli olacak. Adaylar ilgili ilanı aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirler.

Başvuru kılavuzu için tıklayın