Faaliyetlerine devam etmekte olan inşaat şirketleri, holdingler, firmalar ve kuruluşlar yeni yayınladıkları ilanlar ile şoför alımı yapmaya devam etmektedir. Buna göre alınacak olan şoförlerin bir bölümü makam şoförü iken bir bölümü taşımacılık yapmak ile görevlendirilecek olan şoför olarak belirlenmiş durumda. Her firma kendine özel nitelikleri belirlemiş olmakla beraber başvuru tarihleri arasında müracaat formlarını almakta ve değerlendirmektedir.

Hangi Firmalar Alım Yapacak

Türkiye geneli toplam 164 şoför alımı yapılacak. Peki alınacak olan şoförler hangi firmalarda istihdam edecek? Yayınlanan ilanlara göre;

Sunel Ticaret Türk A.Ş, Trc İnşaat Tasarım San. ve Tic.Ltd.Şti, Tekstil Firması, Akın İnşaat, Gülaylar, HD Holding A.Ş., Alışveriş Merkezleri, MSC Gemi Acenteliği A.Ş. / MSC Shipping Agency S.A, Kekik Yemekçilik San. ve Tic A.Ş, AÇI MAR.VE GIDA İŞL.SAN.TİC.A.Ş. ...

Yukarıda adı geçen firmalar başta olmak üzere Türkiye genelinde bulunan yüzlerce firma kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere şoför alımı yapacak.

Kimler Başvurabilir

Minimum ve Maksimum yaş aralığında olmak
Askerlik sorunu bukunmamak
Firmaya göre B ya da E sürücü ehliyetine sahip olmak
Firmaya göre 2 ila 5 sene tecrübeli şoför olmak
Saygılı konuşmak
Görevini zamanında yapmak

Yukarıda belirtilen nitelikler firmaların genel olarak aradığı özellikler olmakla beraber her firma farklı nitelikler belirlemiş durumda. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için aşağıda bulunan linki takip edebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/sofor+surucu#&pst=21

Editör: TE Bilisim