Ülkemizin önemli sigorta şirketleri arasında yer almakta olan Zurich Sigorta şu anda 1 milyondan fazla müşteriye hizmet vermekte 800 banka şubesi ve 300 acentesi ile önde gelen sigorta şirketleri olarak bilinmektedir. İlgili sigorta şirketi 170'den fazla ülkede ve 55 binden fazla personel ile faaliyetlerine devam etmekte olup büyüme oranlarını artırmaya dev kadrosu ile devam etmektedir. Aralıklarla güncel iş ilanları yayımlamakta olan Zurich Sigortanın yeni güncel iş ilanlarını sizler için derledik. Buna göre Zurich Sigorta personel alımları yapıyor peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir?

Alınacak Pozisyonlar Nelerdir?

Zurich Sigorta tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında Satış Performans Yönetimi Müdürü, Satış Performans Yönetimi Müdür Yardımcısı, Banka Satış Uzmanı, Bilgi Güvenliği ve Sistem Yönetimi Uzmanı, Muhasebe Uzmanı, IT Proje Müdür Yardımcısı pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmekte olup adayların bu pozisyonlara uygunlarsa müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. 

Aranan Şartlar Nelerdir?

Zurich Sigorta tarafından yayımlanan ilanlarda özel şartlara istinaden genel şartlar olarak Lisans mezunu, B tipi ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen, MS Office Programlarını (özellikle Excel) iyi derecede kullanabilen, Müşteri odaklı, İletişim ve ilişki yönetimi gelişmiş, Seyahat engeli olmayan, Raporlama becerileri gelişmiş, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış şartları aranmaktadır. Bu şartlara uyum sağlayan adayların hemen aşağıya eklemiş olduğumuz resmi başvuru linkini takip ederek müracaatlarını CV yolu ile tamamlaması ve başvurularını gerçekleştirerek Zurich Sigortadan haber beklemesi gerekmektedir.

Resmi Başvuru Linki: https://bit.ly/3dGDVCa

Tüm İş İlanları

Editör: TE Bilisim