Türkiye’de faaliyet gösteren önemli kurumlardan biri olan TÜVTÜRK özellikle araç muayene istasyonları ile hemen hemen birçok ilde denetleme faaliyetlerini sürdürmektedir. Kurum 2019 yılı içinde farklı pozisyonlarda istihdam etmekte olup adaylar ilgili kariyer sitesi üzerinden kurumun alım ilanlarına başvuru yapabilmektedir. Özellikle geçtiğimiz aylarda da araç muayene teknisyeni alımı yapacağını açıklayan kurum ağustos ayı başında yayınladığı ilanda İstanbul’da da araç muayene teknisyeni alımı yapacağını açıkladı.

Başvuru Şartları

İstanbul’daki birimlerinde görev yapmak üzere araç muayene teknisyeni alacağını açıklayan TÜVTÜRK’ün ilgili ilanına başvurmak isteyen adayların şu şatları sağlaması gerekmektedir.

  • Adayların başta Teknik Lise ya da Endüstri Meslek Lisesi mezunu olma, dengi meslek liselerinde ise Makine, Motor, Otomotiv, Elektrik, Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknolojileri veya Tesviye Bölümü Mezunu olmaları gerekmektedir.
  • Office programlarını iyi derecede kullanabilen,
  • Müşteri memnuniyetini sağlayacak nitelikte olma,
  • En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olan,
  • Tercihen A2, D veya E sınıfı sürücü belgelerinden birine ya a birkaçına sahip,
  • Askerlik görevini bitirmiş olması,
  • Tercihen İstanbul'da ikamet etmesi şartları aranmaktadır.

Başvuru Şekli

Kurumun ilan ettiği açıklamalarda ilgili şartları sağlayan adayların başvuruları kariyer sitesi üzerinden alınacaktır. Buna göre ilgili ilana başvurmak isteyen ve başvuru şartlarına detaylı bir şekilde ulaşmak isteyenler ise http://bit.ly/2YWGbjF adresinden erişim sağlayabilmektedir.

TÜVTÜRK diğer alımlar için: http://bit.ly/2YSU5zb

TÜRTÜRK Muayene Randevusu Alma Nasıl Yapılır?: https://www.isinolsa.com/bilgi-bankasi/tuvturk-randevu-alma-ucretsiz-nasil-olur-h27429.html

Editör: TE Bilisim