Tüm Türkiye genelinde personel alımları yapan İŞKUR eğitim düzeyinde en az ilköğretim mezunu olan adaylara yönelikte başvuru almakta. Bilindiği gibi Türkiye İş Kurumu kamu kurumlarında ve özel firmaların personel ihtiyacını gidermek için yüz binlerce alım yapıyor. Rekor seviyede istihdam sağlayan İŞKUR, herhangi bir eğitim düzeyine sahip olmayan adayların başvuru yapabileceği meslekler arasında bulunan beden işçisi alımlarında ise 25 bin açık iş ilanı bulunuyor. Bu ilanlara başvuru için şartlar neler?

BAŞVURU ŞARTLARI

Beden işçisi olarak görev almak isteyen adaylar için en az ilk öğretim mezunu olmak yeterli olmaktadır. Türkiye geneli tüm illerde alımlar bulunuyor. Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde beden işçisi alımları daha fazla olmakta. Bu pozisyonda görev alan çalışanlar firmaların beden gücü ile yapılabilen işlerinde görev alacaklar. Firmaların bazı ilanlarında vardiya usulü çalışmaktadır. Başvuru şartları ilanlarda farklılık göstermektedir. Başvuru yapmak istenilen duyurunun detaylarını incelemekte fayda olacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İŞKUR il ve ilçelerde bulunan şube müdürlüklerinde iş ve meslek danışmanı aracılığı ile alımlar yapılacaktır. Ayrıca İŞKUR internet sitesinden e-sube aracılığı ile e-devlet ile ya da yeni üye oluşturularak giriş yapılacak. Başvuru şartlarına uyan adaylar son başvuru tarihinden önce ilgili ilanlara başvuru yapılabilecek. 

Başvuru için: https://goo.gl/sgfYg1

Editör: TE Bilisim