Ülkemizin önemli şirketleri arasında yer alan Sabancı Holdingin sahibi olduğu Teknosa 163 kişilik çalışmaya hayatına başladığı günden bu yana 5 bin kişiye yakın bir kadroya ulaştı ve ciddi bir büyüme oranı kat etti. Takım arkadaşları ile birlikte her geçen sene emin adımlarla ilerlemekte olan Teknosa yeni geliştirmiş olduğu jet başvuru sitesi aracılığı ile adaylardan hızlı başvuru alıyor.

Telefondan, Tabletten, PC'den Başvurun

Teknosa Jet sistemi ile telefondan, tabletten, PC'den her yerden başvuru yapılabilecek bir sistem geliştirdi. Buna göre adaylar,

- Departman Yöneticisi,

- Kasiyer,

- Depo Sorumlusu,

- Operasyon Elemanı,

- Mağaza Sorumlusu,

- Mağaza Personeli,

- Mağaza Yöneticisi,

- Satış Danışmanı,

- Tekno Asistan,

- TeknosaCell Sorumlusu,

- Lise Stajyeri ve Üniversite Stajyeri,

pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmekte adaylar bu pozisyonlardan istediğine başvurabilmektedir.

Aranan Şartlar ve Başvurular

Teknosa pozisyonlar için özel şartlardan hariç olarak takım çalışmasına yatkın olmak, sorumluluk sahibi olmak, kategorisinde bilgili olmak, kılık kıyafetine önem verir olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak gibi şartlar aramakta olup ilkokul ya da ortaokul mezunu adaylarının da başvuru yapmasına olanak sağlamaktadır. Buna göre başvuru yapmak isteyen adayların hemen aşağıdaki linki takip ederek müracaatlarını ilgili formun tamamını eksiksiz ve doğru doldurarak yapması gerekmektedir. CV bankasına biriken bilgilere Teknosa ulaşmakta ve uygun adayları çağırarak görüşmektedir.

Resmi Başvuru Linki: https://jetbasvuru.teknosa.com/