3713 sayılı TMK kapsamında kurumlara personel alımı yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu Personel Daire Başkanlığının yaptığı açıklamada atamaya esas olan belgelerin sunulması istenildi. 30 Mart 2018 tarihine kadar adayların mesai bitiminden önce Ankara Balgat'ta bulunan SGK İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına evrakların teslim etmeleri gerekiyor.

SGK ATAMADA İSTENİLEN BELGELER

Atama başvuru formu, Mezuniyet belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf, askerlik durum belgesi, kamu etik sözleşmesi mal bildirim belgesi nüfuz cüzdanı fotokopisi, adli sicil kaydı, güvenlik arşiv araştırma formu isteniliyor. Adaylar evraklara ilişkin başvuru kılavuzunda daha detaylı bilgi edinebilirler. SGK 3713 sayılı TMK kapsamında adayların atamalarına ilişken duyuru için tıklayın.

TCDD 3713 SAYILI KANUN İLE ATANANLARA İLİŞKİN AÇIKLAMA

TCDD Kanun gereği şirkete atanacak olan personeller ile ilgili bir açıklama yapmıştı. adayların istenilen belgeleri tamamlayıp TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına ya da Bölge Koordinatör müdürlüklerine sunmaları gerekiyor. Adayların istenilen belgeleri en geç 30 Mart tarihine kadar şahsen müracaat ile teslim etmeleri gerekiyor. İstenilen belgeler ve diğer açıklamalar için http://www.tcddtasimacilik.gov.tr/duyuru/52 adresinden erişebilirsiniz.