2020 yılına girilmesi ile birlikte Ülkemizin perakende satış mağazalarından bir tanesi olan Migros yeni iş ilanlarını açıkladı. Türkiye genelindeki mağazalarda ve merkezde görevlendirilecek olan personeller için alımlar TÜrkiye İş Kurumu üzerinden veya Migros kariyer Portalı üzerinden başvuru alınacak. Buna göre adayların bilgisine bu alımlardaki bazı detayları aktarmak istiyoruz.

MAĞAZA PERSONELİ KADROLARI;

Migros Kariyer portlaı üzerinden 2020 yılı iş ilanlarına göre   Sıcak satış fırın elemanı, Kasiyer, Tezgahtar, Kasap, Meyve sebze tezgahtarı, Şarkütör, Sezonluk kasiyer, Sezonluk tezgahtar, Sezonluk kasap, Sezonluk şarkütör, Po mjet mağaza personeli, Mağaza personeli, İstanbul macrocenter mağazaları taze gıda personeli, Bursa sezonluk mağaza personeli, İstanbul migros mağazaları kozmetik satış elemanı kadrolarında ilanlar açıklandı. Mağaza yönetim kadrolarındaki ilanlarda ise mağaza yöneticisi alımı yapılacak.

İDARİ KADRODA PERSONEL ALIMI

idari kadrolarda görevlendirilecek olan personel adayları için; Marka iletişim uzmanı, iletişim marka uzmanı, satın alma uzmanı kadrolarındaki ilanlar ile kariyer portalı üzerinden açıklandı. 

MİGROS İŞKUR İLANLARI;

2020 yılının başında istihdam edilecek olan personel adaylar için İŞKUR üzerinden 403 kişi alınacak. Bu alımlardan biri kısmı reyon görevlisi kadrosunda olacak. 200 kişi ise kasiyer kadrosu için alınacak. 2 kişilik alımda ise beden işçisi kadrosu için olacak. Reyon görevlisi ile kasiyer kadrolarında full time, part time alımlar yapılacak. Buna göre eğitim düzeylerinde ortaokul mezunu, tecrübesiz ya da tecrübe şartı ile bu ilanlara başvuru yapılabilecek. İŞKUR üzerinden açıklanan ilan açıklamalarında adayların en yakın Migros Şubesine başvuru yapmaları istenilmektedir.

BAŞVURULAR İÇİN: Adaylar Migros 2020 tecrübeli, tecrübesi iş ilanlarına 
https://www.migroskurumsal.com/Icerik.aspx?IcerikID=436 idari kadrolardkai personel alımlarına https://www.kariyer.net/firma-profil/migros-15471-183677 ve İŞKUR portalından erişebilirler.