Evkur uzun yıllardan beri müşterileri tarafından en çok güven duyulan ve uluslararası anlamda da en iyi markalardan biri haline gelmektedir. Tüm teknoloji aletlerin satışını en iyi şekilde yapan Evkur giderek büyüyen mağaza haline geerek tüm konfor ve memnuniyeti müşterileri için düşünmektedir. Bu zamana kadar 68.000 çeşit ürün üstünde satış imkanı sunan Evkur her geçen gün bu sayının üzerine çıkmaktadır. Evkur büyüyen mağazalarına yönelik vermiş olduğu personel ilanlarıyla birlikte Muhasebe ve Şoför alımı için ilanlar oluşturmuştur.

Evkur Personel Alımı Detayları 

Evkur, özel kariyer siteleri üzerinden yayınlamış olduğu ön muhasebe pozisyonu için detaylar şu şekildedir; Adayların " Adana(Merkez), Adıyaman(Merkez), Afyon, Antalya, Aydın(Söke), Balıkesir(Merkez, Edremit), Bolu(Merkez), Bursa(Merkez, İnegöl), Elazığ(Merkez), Eskişehir, Gaziantep(Merkez), Giresun, Hatay(İskenderun), Mersin(Merkez), İstanbul(Avr.), İzmir(Bergama), Kastamonu(Merkez), Kayseri, Kırklareli(Lüleburgaz), Kocaeli(İzmit, Gebze), Konya, Kütahya, Malatya(Merkez), Manisa(Merkez, Akhisar), Muğla(Merkez, Fethiye), Nevşehir, Ordu(Merkez, Fatsa), Rize, Sakarya(Adapazarı), Samsun(Merkez, Çarşamba), Sivas(Merkez), Tekirdağ(Merkez, Çorlu), Trabzon, Yozgat, Zonguldak(Merkez, Ereğli), Aksaray, Kırıkkale(Merkez), Bartın(Merkez), Karabük(Merkez), Osmaniye(Merkez), Düzce(Merkez), İstanbul(Asya)" illerinde ikamet ediyor olması gerekmektedir. Diğer bir personel alımı olan Şoför alımı için ise " Ankara, Aydın(Söke), İstanbul(Avr.), İzmir, Muğla(Fethiye), Samsun, İstanbul(Asya) " illerinde ikamet ediyor olması gerekmektedir. 

Evkur Personel Alımı Başvuruları ve Şartları

Evkur mağazaları bünyesine yapılacak olan personel alımları için iki ayrı kategoride iş ilanının açıldığı belirtmiştik. Her iki iş ilanı için belirtilen başvuru şartları farklı olsa da Evkur bünyesi altında çalışacak olan personeller için belitrilen başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, deneyelimli iş yapısına sahip olmak, 18 yaşından büyük olmak, erkek adaylar için askerliklerini tamamlamış olmak, en az lise mezunu olmak, hakkında yasal takibin bulunmaması, 40 yaşından büyük olmaması, kişisel bakımını iyi bilen, müşteriler ile iyi ilişkiler sağlayabilecek, sağlık probleminin bulunmaması, sorumluluk sahibi" gibi şartlara uyum sağlamış olması gerekmektedir. Özel kariyer siteleri üzerinden yayımlanan iş ilanları için adaylar aynı site üzerinden başvurularını yapabilmektedirler. 

BAŞVURULAR:  https://www.secretcv.com/is-ilanlari/?k=evkur_avm_satis_danismani

Editör: TE Bilisim