Ülkemizin en önemli mağazaları arasında yer alan ve kefilsiz, koşulsuz, şartsız ürün satışları ile karşımıza çıkmakta olan Evkur müşteri ilişkilerini yüksek tutarak her sene büyüme oranını yükseltme yolunda net hedefler belirlemekte ve dev kadrosu ile bu hedeflerine ulaşmaktadır. Açık kadroların doldurulması için aralıklarla ilan yayımlamakta olan Evkur yeni ilanlar yayımladı ve yurt genli faaliyet gösterdiği bölgelerde personel alımı gerçekleştirecek. Personel alımları hangi poziyonlar için yapılacak ve adaylar müracaatlarını nasıl gerçekleştirecek?

Alınacak Pozisyonlar Nelerdir?

Evkur tarafından personel alımı yapılacak olan kadrolara bakıldığında Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Satış Temsilcisi, E-Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Mağaza Müdür Yardımcısı, Genel Müdür (Finansman A.Ş.), İç Kontrol Uzmanı, E-Ticaret Müdür Yardımcısı, Şoför kadroları için ihityaçların bulunduğu şehirler için alımlar yapılacak olup en çok alımın Satış Temsilcisi ile Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi için yapılacağı belirtilmektedir. Peki adaylardan aranan şartlar nelerdir, nasıl başvuru yapılır?

Aranan Şartlar ve Başvuru Bilgisi

Evkur personel alımlarında genel olarak En az lise mezunu, Disiplinli, takım çalışmasına yatkın, İkna ve analiz yeteneğine sahip, Müşteri memnuniyetini önemseyen, Diksiyonu düzgün, enerjisi yüksek, Vardiyaya uyum sağlayabilen şartlar aranmakta olup bu şartlardan ziyade pozisyona göre özel şartlar da aranabilmektedir. Bu şartlar için ilanların sayfasına bakabilirsiniz. Sizlerde Evkur'un takım arkadaşlarından olmak istiyorsanız hemen aşağıdaki link üzerinden müracaat edebilirsiniz.

Başvuru Linki: https://bit.ly/37eCt8Y

Editör: TE Bilisim