Tecrübesiz personel alım ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Yeni mezun olan ve yeni iş arayanlar tecrübesiz iş ilanlarını takip etmekteler. Atlasjet hava yolları firmasında kariyer imkânından yararlanmak isteyen adaylar için başvuru şartlarını ziyaretçilerimize aktarıyoruz. Bİlet satışı görevlisi alımlarına ilk günden yoğun ilgi yaşandı. Başvuruda aranan genel ve özel şartlar neler?  Son başvurular ne zaman bitecek?

BAŞVURU DETAYLARI

Atlasjet bilet satış personeli alım ilanı yayımlandı. Başvurular kariyer ilan sitesi üzerinden alınacak. Başvuru yapacak olan adaylar için başvuru koşularını inceledik. Adayların en az yüksek okul mezunu olmaları gerekiyor. Herhangi bir tecrübesi olmayanlar da başvuru yapabilecek. Adaylardan bilet satışı ve yolculuk hizmetlerinde 1 yıl tecrübeye sahip olanlar tercih sebebi olacağı belirtildi. Adayların Office uygulamalarını iyi düzeyde kullanabilmeleri isteniliyor. Erkek adayların ise askerlikleri tamamlamalı gerekiyor. Kazanan personeller İstanbul Avrupa yakasında görev alacaklar. 

BAŞVURU SAYISI 10 BİN'İ GEÇTİ

Atlas Global firmasının bilet satış memuru alımlarında iyi derece İngilizce dil bilgisine sahip olmaları isteniliyor. Havacılık sektöründe bulunan Atlasjet'te çalışacak olan bilet satış memurları tam zamanlı görev alacaklar. Başvurulara yoğun ilgi yaşanmakta. 29 ocak tarihinde alımlar için başvuru toplanmaya başladı. İlk günde 10 bin üzerinde başvuru yapıldı.  

Başvurular kariyer ilan sitesi üzerinden alınıyor. Son başvuru tarihi ise 18 Mart tarihine kadar sürecek. Bilet satış görevlisi alımlarında başvuru için aşağıdaki linki tarayıcıdan açarak başvuru adımlarını tamamlayabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim