Türkiye'nin en çok dikkat çeken ajans ve prodüksiyonlarından bir tanesi olan Acun medya Prodüksiyon Ve Reklam Hizmetleri için farklı birimlerde çalıştırılacak personeller alınacak. Yeni programlar, farklı yapımlar ve televizyon kanalındaki mevcut bölümler için yapılacak bu alımlar sayesinde iş ihtiyacı karşılanacağı gibi aynı zamanda yüzlerce kişiye de istihdam fırsatı sunulacak. Bu nedenle Acun Medya bünyesinde çalışmak isteyen adaylar için bu yayınlanmış olan personel alım ilanları önemli bir fırsat da yaratıyor.

Acun Medya Personel Alımları hangi alanlarda olacak?

Personel alımları genellikle proje bazlı gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda ilgili dönemde hangi program çekimleri yapılıyorsa, o programda görevlendirilecek adaylar tercih alınıyor. Şu anda Türkiye genelinde büyük ilgi gören Masterchef için temizlik görevlisi alımı yapılacak. Dönemsel temizlik görevlisi başlığı ile yayınlanan bu ilan doğrultusunda adaylar program boyunca temizlik ile görevlendirilecek. Program sona erdiğinde ise adayların yeni işi ile bir ilişki kalmayacak. Ancak bu konuda dikkat edilmesi gereken en önemli detay, memnun kalınan ve ortama uyum sağlayan çalışanlar ile diğer projelerde de çalışılabilecek olması. Masterchef programında temizlik görevlisi olarak çalışmak isteyenler için getirilmiş olan kriterler ise şöyle;

  • Temizlik malzemelerine alerjisi olmayan,
  • Temizlik görevlisi olarak en az 2 deneyimli,
  • Otel ve restoran tecrübesi olan,
  • Tercihen giyotin makinesini kullanmayı bilen,
  • Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,
  • Detaylara önem veren, dikkatli ve düzenli

Şu anda en popüler temizlik görevlisi ilanı olsa da özellikle farklı teknik alanlara yönelik de alımlar yapılacak. Temizlik görevlisi dışında yapılacak olan alımlarda kadrolar ise şu şekilde; Bilet Satış Uzmanı, Özlük İşleri Asistanı, Oracle Fonksiyonel Analist, Depo Görevlisi, Teknik Bakım Sorumlusu, İspanyolca Tercüman.

İlgili alanlara başvuru yapmak isteyen adaylar için Acun Medya internet sitesi üzerinden başvuru ekranlarına ulaşmak yeterli. Üstelik her bir pozisyon için hangi kriterlerin getirildiği detaylı olarak yazıldığından dolayı kişiler kendilerine yönelik değerlendirme sonrasında başvurularını online olarak gerçekleştirebilir.

Editör: TE Bilisim