Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak merakla beklenen yeni ekonomi programı hakkında detayları aktardı.

Bakan Albayrak 2019 yılı istihdamları için 2.5 milyon kişinin işe alınacağı müjdesini vermişti. 25 Şubat tarihinde yapılan açıklamalarda finansal dalgalanmaların ekonomiye etkisini aza indirmek için güçlü bir duruş sergilediklerini, esnafın her geçen gün daha rahatlama hissettiğini, 2009 yılından bu yana 10 milyon kişisinin istihdam edildiğini belirtti. Ayrıca bölgesel teşviklerinde süresi bir yıl daha uzatıldığı ifade edildi.

İSTİHDAM AÇIKLAMALARI;

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın 2019 yılında 2.5 milyon kişiye istihdam açıklamaları adaylarda heyecan uyandırdı. Buna göre istihdam seferberliği kapsamında açıklanacak olan yeni ekonomi programının içeriği kamu oyu ile çarşamba günü paylaşılacak.

YENİ EKONOMİ PROGRAMI;

10 Nisan çarşamba günü açıklanacak olan Yeni Ekonomi Programında enflasyon ve büyüme başta olmak üzere tüm alanlarda atılacak adımlar ele alınacak. Ekonomik programlara ilişkin genel bir açıklamalar yapılacak. İstihdam seferberliği kapsamında yeni açıklamalar yapılıp yapılmayacağı da merakla beklenmekte. İşin olsa okuyucularına detayları aktarmaya devam edeceğiz

İŞİN OLSA