Operatörlerden hediye internet kampanyaları açıklanmaya devam ediyor. Bu kampanyaların büyük bir çoğunluğu yeni hat alanlara, hat değişikliği yapanlara ve bir arkadaşını davet edene veriliyor. Eski müşterilerine yönelik olarak ücretsiz internet kampanyaları için müşterileri operatörlerden yoğun bir başvuru yapmaktalar. Bilindiği gibi pek çok vatandaş sosyal medya kullanımı için video izleme platformlarını kullanmak için internet kullanımı artmakta. Bir diğer kullanım ise son zamanlarda pandemi olarak ilan edilen koronavirüsün ardından eğitimlerin uzaktan eğitim sistemine geçiş yapmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından EBA Tv kanalları aracılığı ile ilkokul, orta okullar ve liselerde eğitimler internet üzerinden de devam ediyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada Operatör Genel Müdürleri ile konuştuğunu 2019 yılında göre iki katı ücretsiz internet verileceğini müjdeledi. Operatörlerden ardı ardına açıklamalar gelmeye başladı. 

VODAFONE İNTERNET KAMPANYALARI;

Vodafone hediye internet kampanyalardan en çok arkadaşını davet et ile verilen kampanyalar bulunuyor. Vodafone arkadaşını davet ederek hattını bu operatöre taşıyan müşteriler için 15 Gb internet veriyor. Ne kadar müşteri getirirsen o kadar daha fazla hediye daha çok artmakta. Diğer yandan e-faturaya geçen müşteriler 1 GB internet kazanıyor. Bunun için sms ile 7000'e mesaj göndermek yereli olacak. Vodafone yanımda uygulaması üzerinde bulunan hediye çarkından her hafta farklı sürpriz hediyeler dağıtılıyor. 500 Mb'tan 10 GB'a kadar artan oranlarda hediye çıkıyor. Bir defaya mahsus verilen internet kampanyası için Vodafone yanımda uygulamasından detayları öğrenebilirsiniz.

TÜRK TELEKOM HEDİYE İNTERNET;

Türkiye'nin en geniş kapsamlı operatörlerinden bir tanesi olan Türk Telekom'un 2020 Eylül ve Ekim aylarındaki kampanyaları arasında faturasız hatlar için 30 Tl yükleyene 8 Gb 40 Tl yükleyene ise 12 Gb hediyesi bulunuyor. Oyun oynayarak hediye verilen kampanyada ise sil süpür uygulaması üzerinden alternatif kampanyalar açıklanıyor. Fatura ödemelerini arayanı bul üzerinden yapanlara 1 Gb internet veriliyor. E faturaya geçiş yapana 2 Gb internet hediyesi

TURKCELL ÜCRETSİZ İNTERNET KAMPANYALARI;

Türkcell Ülke genelinde en kapsamlı ve çikim gücü en iyi olan operatörlerden bir tanesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Sağlık çalışanlara 2 ay geçerli 10 Gb internet kampanyası için SAĞLIKCALISAN yazmak ve 2200'a kısa mesaj ile göndermek yeterli olacaktır. Hattını Türkcelle taşıyanlara hediye internet veriliyor. Bunun için 10 Gb ile 30 Gb arasında değişen hediyeler bulunuyor. Diğer operatörlerde olduğu gibi Türkcell'de de oyun oynayarak kazan kampanyası var. Bunun için Online oyunlar kampanyası Türkcell uygulaması üzerinden detaylara erişilebilecek.

EBA TV İNTERNET BAŞVURUSU NASIL YAPILIR;

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan uzaktan eğitim ile birlikte internet ve bilgisayar tablet ihtiyaçları da arttı. Milli Eğitim Bakanlığı, Tv8 Kanalından Acun Ilıcalı, Kızılay, Bir çok Belediye Askıda tablet uygulamarı ile çok sayıda kampanya başlatıldı. Bunun yanı sıra operatörler hediye internet vermeye başladı. Veliler ve ilkokul, ortaokul lise öğrenciler bu kampanyadan yararlanabilecekler. Türk Telekom Eba Tv hediyesinden Bimcell, Teknocell gibi alt şirketlerde yararlanabilecekler.

Editör: TE Bilisim