Kamu bankaları düşük faizli kredi için son dakika açıklaması geldi. Geçtiğimiz günlerde sıfır ve ikinci el ev faizlerini düşürmüştü. Ziraatbank, Halkbank, Vakıfbank tarafından yapılan dün ikinci el konutlarındaki faiz oranları 0,64 oranından 0,87 oranda yükseltilmiştir.

Kamu bankalarının sıfır konut ve ikinci el konut faizleri yükseldi. Hazine ve Maliye Bakanlığının açıklamış olduğu kamu bankası konut faiz oranlarının bugün itibarıyla arttırıldı. Ziraat Bankası ve Halk Bankası için 0,87 Vakıfbank için ise 0.99 oranda uygulanacağı açıklandı.

ZİRAATBANK'TAN AÇIKLAMA GELDİ!

Ziraat Bankası resmi internet üzerinden yapılan açıklamada; Bankamız kamu kredisi konut kredisi başvuru için 180 aya kadar vade imkanı sunulacağı açıklandı. Özellikle değeri 500 bin TL altında bulunan araçların evlerin ekspertiz değerlerinin %90'a kadar olan değerini karşılandığını, 500'ün üzerinde olanlar ise yüzde 80'e kadar oranı karşılanacağı ifade edildi. 180 ay vade oranlarındaki kredinin gerekli görğlmesi halinde ek teminat arayabileceği ifade edildi.  Arıca konut için zorunlu deprem sigortasının hayat sigortası kapsamında gerçekleştirileceği ifade edildi. 

VAKIFBANK DESTEK KREDİLERİ

Vakıfbank kredi desteklerinden bir tanesi ticari kredi ödemeleri 3 ay erteleme seçeneği, maaş ödeme destek kredisi, ekonomiye destek paketi, 3 ay erteleme, sağlık kredisi ve tatil destek kredisi olarak açıklandı. Kurban bayramında da bayramımıza neşe katan Vakıfbank destek paketleri açıklandı. Sıfır ve ikinci el ev kredilerinde faiz oranları da 0,99 olarak açıklandı.

İŞİN OLSA