Kamu bankalarından VakıfBank Kurban Bayramı kredisi paketi açıkladı. VakıfBank bayram kredisi 7 farklı ödeme planı ile hem düşük faizli hem de 3 ay ödemesiz olacak.

Türkiye'nin önde gelen kamu bankalarından bir tanesi olan VakıfBank şubelerinden ve internet bankacılığı üzerinden Ayrıca mobil bankacılık ve SMS ile başvuru yapılabilecek kredi paketleri açıkladı. Bu paketlerde 60 aya kadar taksit imkanı 0,89 faiz oranı esnek geri ödeme planı ve ödemesiz dönem içeren ayların bulunduğu kredi paketine bayram öncesinde yoğun bir ilgi görmeye başladı. Başvurular için detaylar şu şekilde olacak!

BAYRAM KREDİSİNE BAŞVURU SMS İLE!

Kredi başvurusu nasıl yapılacak? Sms ile başvuru yapmak isteyenler KREDI yazıp T.C. Kimlik numarasını ve aylık yerinizi aralarda boşluk bırakarak yazarak 5727 ye SMS göndermeniz yeterli olacaktır. Kredi ödeme seçeneklerinde 7 farklı seçenek sunuyor. Bunlardan bir tanesi tüm kredilerde olduğu gibi eşit taksitli ödeme azalan taksit, artan taksitli ödeme, değişken taksitli ödeme, 3 aylık ödemesiz dönem, 3 ayda 1 taksit ödeme son taksiti balon ödemeli olarak değişmektedir.

Vakıfbank bayram kredisinin Kredi limitleri 3000 TL ile 125.000 TL arasında değişmektedir. Vade aralığı ise 0,86 Faiz oranında 36 aya kadar, 37 ay ile 60 ay arasında 0,88 faiz oranı uygulamaktadır. Kurban bayramına sayılı günler kalan Halkbank, Ziraat Bank, İşbank, DenizBank ve birçok özel ve kamu bankası düşük faizli kredi paketleri sundu. Bu kredilerdeki detayları aktarmaya devam edeceğiz.

Editör: TE Bilisim