Kamu Bankaları 2020 Mart ayı maaş promosyon ödemesi tutarlarını açıkladı. Son olarak Vakıflar Bankası son dakika açıklaması yaparak maaş hesabını taşıyan müşterilerine yapacağı ödeme rakamlarını belirtti. 2017 yılında yapılan ödemelere göre yüzde 66 oranında artış oldu.

750'TL YE KADAR PROMOSYON ÖDENECEK?

Vakıf Bankasından yapılan açıklamada Sosyal Güvenlik Kurumu ile Vakıfbank arasındaki 2020 ile 2023 yılları dönemini kapsayan anlaşmaya göre;

-Emeklinin aldığı maaşı 1500 Tl'ye kadar olması halinde 500 Tl,
-Maaş tutarı 1500 ile 2500 Tl arasında olması halinde 625 Tl,
-2500 Tl ve üzeri maaş alan emekliye ise 750 Tl promosyon ödenecek.

EMEKLİLERE SAĞLANACAK AVANTAJLAR;

Vakıflar Bankası maaşı hesabını taşıyan emeklilere sağlayacağı avantajları şu şekilde açıkladı; işletim ücreti ve kart aidatı ücreti alınmayacak. Havale ve eft ücreti kesilmeyecek. İnternet bankacılığı ile şubelerden bir ayda bir maaş tutarı oranında havale ve eft işlemi yapabilecek. ATM'den günlük para çekim tutarı ise en fazla 2 bin Tl olacak. HGS etiketleri ücretsiz olarak verilecek. Başvurular nasıl yapılacak? hesabını taşımak isteyen müşteriler için internet bankacılığı, atm, şubeler ve telefon bankacılığı üzerinden işlemler yapılabilecek. Ödemeler hesaplara tek seferde gönderilecek. 

DİĞER KAMU BANKALARININ TEKLİFLERİ;

Halkbankası ile Ziraat bankası SGK anlaşma protokolleri belli oldu. Üç bankasının müşterilere sunacağı teklifler aynı oranda olacak.

ÖZEL BANKALAR; TEB, İş Bankası, QNB Finansbank, Şeker Bankası, Garanti Bankası, Fıba Bank, ING Bank emeklilere sunacağı avantajları bir bir açıkladı tüm hepsine erişmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İlgili haber:  Promosyon Ödemelerinde 5 Banka Tekliflerini Sundu!