Bugün öğlen saatleri itibar ile pek çok haber sitesi ünlü otobüs firması Ulusoy'un iflas ettiğini duyurdu. Ulusoy otobüs firmasının iflas ettiği haberini alan bayram da biletini şimdide alan kullanıcılar başta olmak üzere pek çok kişi haberi gördükten sonra gözlerine inanamadı.

Ulusoy otobüs firmasından bilet alan yolcuların akıbeti için açıklama yapılması beklenirken Ulusoy Ulaşım Anonim Şirketi firması önemli bir açıklama yaptı ve iflas kararının şirketleri ile bir bağlantısının olmadıklarını duyurdu.

İFLAS HABERLERİ YANLIŞTIR!

Ulusoy Ulaşım Anonim Şirketi tarafından yapılan açıklama ile basın yayın organlarında otobüslerinin resmi kullanılarak Ulusoy Ulaşım Anonim Şirketinin iflas ettiğine dair haberlerin olduğu belirtilerek iflas kararının şirketleri ile her hangi bir bağlantısının olmadığı belirtildi.

Buna göre iflas haberlerinin yanlış olduğu Ulusoy Ulaşım Anonim Şirketinin resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olup Ulusoy Ulaşım Anonim Şirketinin ulaşım hizmet anlayışı ve markası ile tüm seferlerini sürdüreceği duyuruldu. Öte yandan bu haberlerin nasıl basına sunulduğu ve Ulusoy Ulaşım Anonim Şirketinin iflas ettiği haberlerinin nasıl yayıldığı merak edilmektedir. Buna göre Ulusoy isimli başka bir firmanın ya da Ulusoy'a yakın bir isimde firmanın iflas etmesi ile basın yayın organlarının iflas eden firmanın Ulusoy Ulaşım Anonim Şirketinin olduğunu düşünmesi ile gerçekleştiği tahmin ediliyor.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim