Türkcell, Vodafone ve Türktelekom Ramazan Kampanyası Ücretsiz İnternet Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Ücretsiz İnternet kampanaları açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 3 GSM operatörü genel müdürleri ile yapılan telekonferans ile tüm vatandaşlara 1 Gb internet sözü verdi. Buna göre Operatörler hediye internet için uygulamaları ve resmi internet siteleri üzerinden başvuru yapılması gerekmektedir. 

TÜRKCELL 1 GB ÜCRETSİZ İNTERNET;

Sağlık Çalışanlarına açıklanan internet kampanyasında ise 780 bin sağlıkçıya 15 GB internet verilecek. Bunun yanı sıra sağlıkçılar konuşma kampanyalarından da yararlanabilecekler. 
81 milyon operatör abonesine ramazan kampanyası 1 Gb internet nasıl alınacak. Türkcell’den başvuru yapacaklar için Türkcell resmi internet sitesinden uygulamasından ramazan 1 gb internet başvurusu yapılabilecek. Faturalı yada faturasız aboneler için bu kampanyalar geçerli olacak. 23 Mayıs 2020 tarihine kadar herhangi bir koşul gerektirmeden herkes 1 Gb internetten yararlanabilecek. Ramazan kampanyaları bölümünden, 1 Gb internet kampanyasını bularak hemen katıl butonuna basmak yeterli olacak. Kalan interneti öğrenmek için KALAN yazarak 2222’ye sms atabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: Türkcell hediye internet başvurusu nasıl yapılacak

TÜRKTELEKOM HEDİYE İNTERNET;

Türk Telekom aboneleri için online işlemler menüsünden uygulama girişi yapılması ardından ramazan kampanyasına katıl butonuna basmak yeterli olacak. Türktelekom alt yapısını kullanan bazı hat sahiplerinden  POCELL, BİMcell Teknosacell, Vestelcell, Pttcell   HEDIYE1GB yazıp 5555’e SMS atamaları bu kampanyadan yararlanmak için yeterli olacak. 

VODAFONE ÜCRETSİZ İNTERNET;

23 Mayıs tarihine kadar geçeli olacak kampanyadan Vodafone aboneleri de yararlanabilecekler. Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun açıkladığı kampanyaya yoğun bir ilgi gerçekleşti. Buna göre Vodafone aboneleri yanımda uygulamasına giriş yaparak sağ alanda bulunan ek paket al kısmına giriş yapmaları ve ramazan hediye paketini bulup al butonuna basmak yeterli olacak.

İLGİLİ HABER: Vodafone 1 GB ücretsiz internet başvrusu nasıl yapılacak?
 

Editör: TE Bilisim