Türkcell Ramazan paketi hediye İnternet kampanyasına başvurular başladı! vatandaştan herhangi bir şart aranamayacak!

Türkcell GSM abonelerine müjdeli haber geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından geçtiğimiz gün açıklamam müjdenin ardından Türkcell Ramazan 1 Gb Hediye kampanyasına nasıl başvuru yapılacağı merak edilmektedir.

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu geçtiğimiz gün Türkiye’de faaliyet sürdüren 3 GSM operatörü Türkcell, Vodafone ve Türk Telekom Genel Müdürleri ile telekonferans ile bir araya geldi.

81 milyon aboneye verilen müjdeye göre Türkcell aboneleri telefonlarından yapacakları başvurular ile 1 ay geçerli hediye interneti 23 Mayıs 2020 tarihine kadar kullanabilecekler. Ayrıca sağlık çalışanlarına konuşma dakikası ile 15 Gb internet kullanımı ücresiz olarak sunulacak.

TÜRKCELL ÜCRETSİZ İNTERNET BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Kampanyadan yararlanmak isteyen abonelerin Gerek Türkcell resmi internet sitesi üzerinden turkcell.com.tr adresinden ya da uygulama üzerinden cepten internet bölümüne giriş yapmaları ve ramazan 1 Gb internet kampanyasına tıklamaları ve hemen katıl butonuna tıklamaları yeterli olacak. Kimler yararlanacak? Türkcell Bip uygulamasından da menülerden kampanyaya katılım sağalabilecek. Turkcell müşterisi olup kurumsal ya da bireysel faturalı faturasız hat sahipleri bu kampanyadan yararlanabilecekler. Ne zamana kadar hediye internet kullanılabilecek. Son kullanım tarihi 23 Mayıs 2020 olarak açıklandı. Yurt dışındaki müşteriler faydalanamayacak. Sadece Türkiye genelindeki aboneler yararlanabilecekler.

KALAN İNTERNET KULANIMLARI NASIL ÖĞRENİLECEK?

Kalan internet kullanımını öğrenmek için KALAN yazarak 2222’ye SMS atmaları yeterli olacak. Ücretsiz internet kampanyasından kullanımlarını bitirenler mevcut tarifesine göre tariflerinden ya da data kullanımlarından düşecektir. Paket başkasına devredilemeyecek. Kampanya katılımı için veri izleme ve reklam tanıtımı izinleri istenilecek.

Editör: TE Bilisim