Türkiye'nin yerli otomobili TOGG 2022 yılında ilk kez yollara çıkacak. TOGG yerli otomobilin fiyatı ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Türkiye'nin otomobili girişim grubu tarafından gerçekleştirilen yerli otomobil projesinin fabrikası için geçtiğimiz günlerde temel atma töreni gerçekleştirildi. Bugünlerde Habertürk yazarı Fatih Altaylı tarafından TOGG arabanın fiyatının boş, full ve dolu versiyonlarının fiyat listesine dair bir paylaşımda bulundu. İşin olsa okuyucularımıza bu gelişmeleri duyurmuştuk. Türkiye'nin otomobili girişim grubunun ürettiği elektrikli yerli otomobilin fiyatlarına dair yapılan sosyal medya paylaşımı detayları da şu şekilde oldu.

TOGG'UN FİYATI BELLİ OLDU MU?

Sosyal Medya üzerinden yapılan açıklama detaylarına göre otomobilin fiyatlarını kim açıkladı bilmiyoruz. Fakat biz böyle bir açıklama yapmadık dedi. Otomobilin fiyatı ne zaman belli olacak konusunda ise 2022 yılından önce açıklamamız mümkün değil değerlendirmesi yapıldı. Sosyal medya üzerinden yapılan değerleme göre heyecan yaratacak gelişmeler ve daha fazlası için bizi takip etmeye devam edin mesajı paylaşıldı.

YERLİ OTOMOBİLİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ;

TOGG Ceosu Gürcan Karakuş aracın teknik özelliklerini paylaştı. Araç tamamen elektrikli olacak ve 300+ ile 500+ kilometre menzile sahip olacak. Sedan ve Suv olarak üretilecek. beygir gücünde ise 200 ve 400 olarak üretilecek. Hızlı şarj dolacak. 30 dakikanın altında yüzde 80 şarjı dolacak. 5 model aracın üretilmesi için 15 yıl hedeflendi. 2022 yılı yerli otomobil için ilk yollara çıkacağı gün olarak tarihe geçecek.

PERSONEL ALIMI; https://www.isinolsa.com/personel-alimlari/yeni-ilanlar-togg-personel-alimi-basvurusu-nasil-yapilir-is-h34389.html