İŞKUR çok sayıda personel alım ilanını yayımlamış ve başvuru süreçlerini başlatmış durumda. Şuan itibariyle İŞKUR üzerinde yayımlanan toplam 47 bin kişilik memur personel alım ilanı bulunuyor. Bu ilanlarda çok sayıda pozisyona alımlar gerçekleştiriliyor. Bu pozisyonlardan bazıları; temizlik görevlisi, aşçı, memur, beden işçisi, garson, makine operatörü, ayakçı, dikişçi, müşteri temsilcisi, satış danışmanı, şoför, mühendis, avukat, mimar, teknisyen, tekniker, satın alma sorumlusu, bilgisayar işletmeni gibi daha yüzlerce sayılabilecek kadrolardan oluşmaktadır. Yayımlanan ilanlara başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilmektedir. Bu ilanlar arasından temizlik görevlisi ve büro memuru alımı ilgi gören ilanlardandır. Yoğun şekilde başvuru alan bu ilanlara yönelik bilinmesi gereken detaylara da yine haberimiz üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Temizlik görevlisi alımına başvuru yapacak adayların, temizlik görevlisi pozisyonunda çalışmaya sağlığının elverişli olması, kamu haklarından mahrum olmaması, T.C vatandaşı olması, dış gönürüşüne dikkat etmesi, görev sorumluluklarını yerine getirebilecek olması, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilmesi, mesai saatlerine özen gösterebilecek olması gibi şartlara uygun olması gerekmektedir.

BÜRO MEMURU BAŞVURU ŞARTLARI

Büro memurlarının amirlerinden gelecek görevleri zamanında gerçekleştirmesi, dış görünüşüne dikkat ediyor olması, takım çalışmasına yatkın olması, iletişim becerisinin gelişmiş olması, güleryüzlü olması, ofis içi işleri (dosya, fatura, vb) gerçekleştirebilecek ya da gerekli olabilecek ekipmanları kullanabilecek olması gerekmektedir. Bu kadroya da başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilmektedir. Tüm ilanlara ulaşmak ve başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz...

İlanlar için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim