Dün itibariyle yaptığımız haberde TEİAŞ ve TEDAŞ bünyelerine yapılan memur alımlarından bahsetmiştik. İlgili haberimizde, TEİAŞ bünyesine alınacak 193 memur olduğundan ve tercihlerinde adayların bu kadroları gösterebileceğine değinmiştik. TEİAŞ memur alım sürecine yönelik yeni bir duyuru gerçekleştirildi ve ilgili duyuruyla kadrolara başvuru yapacak adayların alacakları maaşlara yer verildi. TEİAŞ bünyesinde görev alacak kişilerin alacakları maaşlar netlik kazandı. Yapılan açıklamada TEİAŞ bünyesinde mühendislik kadrosunda görev alacak kişilerin maaşlarının yabancı dil seviyelerine göre artış gösterebileceği aktarılırken; maaşların 5 bin TL civarında olduğu görüldü.

Kurum tarafından yapılan açıklamada memur maaşlarına ilişkin şunlar aktarıldı;

Mühendis (Vardialı) 5,307 TL

Mühendis 5,140 TL

Biyolog 4,503 TL

Memur 3,953 TL

YABANCI DİL SEVİYESİ MAAŞLARI ETKİLİYOR

Kurum yaptığı açıklamasında kişinin yabancı dil seviyesinin 3 kademe olarak değerlendirildiğine A, B ve C kademelerindeki memurların maaşlarının farklılık gösterdiğine değindi. Açıklamada yabancı dil seviyesi A olanlara maaşlarının % 10' u, B olanlara % 5' i ve C olanlara ise %2' si oranında ilave yabancı dil katkısı sağlandığına değinildi.

TERCİH İŞLEMLERİ BAŞLADI

11-20 Aralık 2018 tarihleri arasında KPSS 2018/2 kapsamında tercih işlemleri yürütülecektir. Adaylar bu tarih arasında gerekli şartları ve nitelikleri taşımaları halinde, ÖSYM üzerinden yapacakları tercihlerde kurumu tercih edebileceklerdir. İlgili kadrolara tercihin yapılmasından önce mutlaka nitelik kodları ve özel koşullar alanlarının okunması, incelenmesi gerekmektedir. Şartlara uyum sağlamayan adaylar hak kazansa bile yerleştirilmeyeceklerdir.

TEİAŞ MEMUR ALIMI İÇİN TIKLAYINIZ