Perakende gıda marketlerinden bir tanesi olan Şok mağazasının sabah açılış ve akşam kapanış saatleri değişti mi? Şok çalışma saatleri merak edilen konular arasında yer alıyor. Dünya genelinde Koronavirvüs salgını ile mücadele eden ülkemizde vatandaşlar eve sipariş getiren marketlerin hangileri olduğunu merak etmekteler. Şok cepte ile vatandaşlar alışverişlerini internet ortamından yaprak, diledikleri marketlere giderek beklemeden ödemesini gerçekleştirip çıkabiliyorlar. Markette alınan ürünler hazırlanmış ve poşetlenmiş oluyor.

ŞOK MARKETLERİ ÇALIŞMA SAATLERİ;

Geçtiğimiz günlerde marketler ve toplu taşıma araçlarına ilişkin sosyal mesafenin korunmasına yönelik yeni tedbir kararları açıklandı. Marketler bugünden itibaren sabah 08:00 akşam ise 21:00 saatleri arasında açık olacak. Virüsün yayılmasının önüne geçilmesi için sosyal mesafenin en az 1.5 metre olması ve hijyen kurallarına son derece dikkat etmek bulaş riskini ortadan kaldıracağı konusunda uzamanlar uyarılarda b ulunuyor.

MARKETTE BULAN MÜŞTERİ SAYISI SINIRLI OLACAK!

Marketlerden alışverişlerde mağaza içerisindeki müşteri sayısında sınırlandırılma getirildi. Mağazasının metre karesine göre içeriden müşteri çıkmadan dışarıya yeni müşteri alınmayacak. Bu konuda mağazasının girişlerine ve farklı noktalarına broşürler asılarak vatandaşların bilinçlendirilmesi sağlanacak. Şok marketleri çalışma saatlerinde herhangi bir değişiklik duyurmadı. Sabah 09:00 akşam 21:00 saatleri arasında açık olacak. Herhangi bir değişikli olduğunda aktaracağız.

ONLİNE ALIŞ VERİŞ;

ŞOK marketler online alış veri sitesi olarak ceptesok.com.tr adresine giriş yaparak, mağazanın Banyo & Ev Gereçler, Elektrikli Ev Aletleri, Ev Tekstili, Çorap, Oyuncak, Elektrikli Kişisel Bakım kategorilerinde yer alan ürünler seçmiş olduğunuz mağazanın stokunda var ise internet üzerinden satın alabileceksiniz.

Editör: TE Bilisim